Okuma Etkinliği - Ay Bahçeleri (Malazan #1) - Steven Erikson

Ben 20 Şubat’a oy verdim zaten. Aynen diğer kitaplar var.:joy:

1 Beğeni

Desteğin için sağ ol. Ancak taraf değiştirseydin daha çok mutlu okurduk. :joy: maksat oyumuz artsın. :sweat_smile:

Robot işte çok da şey etmemek lazım. :yum:

10’u erken 20’si geç. 15’in değerini bilelim. Kurbağa büyüsünden de korkmayalım.

Ahahhahaa böyle de mutlu olursunuz sanmıştım. :joy:Neyse kısmet.

1 Beğeni

Ahahahahaha yok yahu mutlu oldum. :blush:

1 Beğeni

Ya ben 5’ine mi çeksek diye düşünürken siz 20’si diyorsunuz. Millet çoktan okumaya başladı, etkinliğe katılacak kimse kalmayacak. :smiley:

Neyse bakalım, yarın 20’de ak koyun kara koyun ortaya çıkar. Hem daha ben de son sözümü söylemedim. :sunglasses:

Not: Kitabı okumaya başlayan arkadaşlar anlamadığınız yer olursa not alın. Etkinlik başlayınca sorarsınız.

4 Beğeni

Tam Türkiye vari bir oylama oluyor. :))

1 Beğeni

Trafoya kedi girmesine müsaade etmeyeceğim. :slight_smile:

2 Beğeni

Ohoo ayın 5’i derken?? :smiley: Benim kitaplar daha kargoya verilmedi listedeki bir kitap (muhtemelen) tükenmiş vaziyette olduğu için. İlk sipariş edenlerdenim ama en son benimki gelecek sanırım. O yüzden kendi adıma ne kadar geç o kadar iyi. :slight_smile:

3 Beğeni

O ihtimal gerçekleşmeyecek belli ki. Hatta cadı darbesi ile 10’u bile 15’ine ertelenecek gibi görünüyor. 10’una oy veren herkese bir kitap hediye etmezsem tabii. :slight_smile:

3 Beğeni

Oycu ayağınıza geldi. Uygun fiyata oy satılır :laughing:

1 Beğeni

Benim kitap daha temin bile edilmedi. Etkinliğe katıl diyen sendin. Heyhat! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Meh… :buyucu: Hevesim çömeldi resmen. Daha da katılmam. :confused:

Not: Cadılık ilkeleri gereği biliyorsunuz ki cadılık yapmam gerekmekte olduğundan tabii ki birtakım gizli müritlerimlerime sesleniyorum:

“Çok da şey yapmadan 15’ine oy verin canlarım.”

2 Beğeni

10’undan önce herkesin kitabı gelmiş olacak. 5 gün boşa bekleyeceğiz. Sanki 1 şubat dedim. :slight_smile:

3 Beğeni

Kitap 700 sayfa. Günde 100 sayfa okusak yedi günde biter. :buyucu:

6 Beğeni

Başladığım her kitapta şu hesabı yapıyorum, hiç tutmuyor :upside_down_face: .

Ciltlilerden daha ses yok ama kafam biraz daha rahat bu aralar. Katılıyor olarak güncelledim etkinlik durumumu.

5 Beğeni

Ben geçen yıl kendimi buna alıştırdım ve çok verim aldım. Elbette her gün okumuyorum. İşim varsa olmayan gün ona göre okuyorum. Ay sonu sayıyı tutturmaya özen gösteriyorum. Hayatımı buna göre düzenliyorum diyebiliriz.

3 Beğeni

Benim sipariş de çarşamba kargolanacak diyor anca cuma gelir elime😩 Oylama sonucu 15 Şubat çıkacak gibi duruyor. Ben etkinlikten erken başlamak yerine, Sissoylu 1 bekliyor ona mı başlasam diye düşünüyorum ama o üçlemeyi de peşpeşe okumak daha sağlıklı olur gibime geldi.

Ciltli kitabın çıkış tarihinde sıkıntı çıkmazsa perşembe gibi kargoya verilir kitaplar. Cumartesi - Pazartesi ulaşır. Sonuç olarak 10 şubata yetişir. Hadi bakalım, bekliyorum

Ben de ciltliyi bekliyorum, hatta matbaayı basasım var :grinning: