Okuma Etkinliği - Ay Bahçeleri (Malazan #1) - Steven Erikson

Temin edildi gözüküyor bende :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Benim de temin edilmiş :slight_smile:

İnanılmaz yakın bitmiş hayırlısı :slight_smile:

1 Beğeni

Evet arkadaşlar, oylamamız sona ermiştir. Cadının son saniye darbesi ile etkinliğimiz 15 Şubat’a ertelenmiştir. :slight_smile: Katılıp oy verenlere teşekkür ediyorum.

16 Beğeni

Hayırlı olsun. Ben başladım valla. Artık ne olacaksa olsun. :smile:

Ben Rıhtım’ı bırakana kadar son dakika cadılıklarına hep hazır olmak gerekir. Sonuçta benden bahsediyoruz.

1 Beğeni

Gene insafa geldin de 20’si yapmadın. Ya 20’si olsaydı da millet beklerken çatlasaydı? :slight_smile:

Cadı yüreğim bazen insaflıdır.

2 Beğeni

Haydaaa taraf değiştirmiş. :roll_eyes: Neyse 15 de iyidir…

1 Beğeni

An itibariyle Amazon’dan karton kapak halini sipariş ettim. Kısmet olursa ben de etkinliğe katılacağım :sweat_smile:

2 Beğeni

Ben 1. Bölümü(pale) okudum ara verdim. Etkinliği bekliyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitabı aldım içinden şöyle bir şey çıktı.

Herkese farklı karakter mi çıkıyor. ?

1 Beğeni

Hayır, hepsi aynı. Bir yüzünde Oponn, diğerinde Suikastçı var. Her kitapta böyle 2 karakter olacak. Ejderha Destesi’nin benzerini yapmışlar.

5 Beğeni

Bende 2. bölüme yeni geçtim olaylar karışmaya, karakterlerin sözlerini anlamamaya başladım. Her bölüm sonrası bir doz reread okumak şart. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Ben de çok karışmasın ki etkinliğin tadı kaçmasın istediğimden ara verdim. Merakımı gidermek için başlamak zorundaydım. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben dün başlayacaktım ama aşıdan dolayı bir yorgunluk halsizlik vardı ve erkenden yattım. Belki bu akşam başlarım.

1 Beğeni

Yavaş okuduğum için erken başladım. Etkinlikle aynı tarihte başlasam explorer gibi olayları geriden takip ederdim. Şimdi en azından çok fark açılmayacak :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yoksa siz başlamadınız mı?

1 Beğeni

Hangi kitaba ne koyarlar acaba? Bir kaç tahminimi dizeyim hemen (inceden spoiler olabilir. Kesin spoiler olan yerleri blur ettim):

1. lifeslayer ( Icarium ) / apocalyptic ( Dryjhna )
  2. master of the deck / togg&fanderay ya da ( Gruntle ?)
  3. knight of chains ( Karsa )/ Deathslayer ( Kaminsod )
  4. knight of shadows ( Trull )/ Hangi rolde olduğundan emin olmasam da ( Rhulad )
  5. Emin olamadım. Mason of High House Death belki ( Fiddler )? Queen of High House Life ( Queen of Dreams )?
  6. Burda bence Tile’lara geçilmeli :roll_eyes:
  7. Knight of High House Dark / King of High House Death

8. Consort of Chains ( Tavore ) / bilemedim.
  9. The Shaved Knuckle in the Hole / Ruler of chains ( Kaminsod )
1 Beğeni

Bu kişinin Fiddler değil WJ olması lazım hocam.

Sanmıyorum hocam. Toplamda 10 kitap, 20 karakter olacak. Tile işi sıkıntı olur bana kalırsa (gerçi belli de olmaz).

Bu kitapta seçtikleri iki kişiyi neye göre seçtiler acaba? İllüstrasyonu var mı yok mu’ya göre olabilir. :slight_smile: Sen olsan birinci kitaptan hangi karakterleri seçerdin?

Bir de acaba deck’te var mı yok mu diye mi baktılar yoksa random karakter mi seçtiler?

Edit: Senin birkaç spoiler tag bozulmuş.