Okuma Etkinliği - Görünmez Adam

Şubat ayı için H. G. Wells’in henüz belirlemediğimiz bir kitabını okumayı düşünüyoruz @Yeliz ve @Melisa ile beraber.
Ocak ayı için @isos81 dostumuz Dr. Moreau’nun Adası kitabı adına okuma etkinliği düzenliyor. Dilerseniz iki etkinliğe de katılabilirsiniz. Hatta önce o etkinliğe katılmanızı şiddetle öneririm :slight_smile: . Zaten bu yüzden bu etkinliği Şubatta olacak şekilde planladık. Ayrıca Şubat ayına kadar kitap temini gibi bir sorunun olacağını düşünmüyorum, koskoca 2 ayımız var yahu :smiley: . Katılmak isterseniz yanıtlamanız yeterli.
Katılacaklar: ben @Akrep, @Yeliz, @Melisa, @Soultake, @SJack @Gelu

Ayrıca Ocak ayı gibi bu etkinlikte hangi kitabı okuyacağımıza dair bir anket açmayı da düşünüyorum. Zaman Makinesi ve Dr. Moreau liste dışı :slight_smile:

12 Beğeni

Çok güzel bir etkinlik olacak gibi görünüyor. Şimdiden keyifli okumalar. :slight_smile:

3 Beğeni

Sağolun efenim, siz de katılıp ayrı bir renk katabilirsiniz etkinliğimize :slight_smile:

1 Beğeni

Ben söz vermeyeyim, listemde başka Wells yok ve şubat zaten dolacak gibi. Ama zihin durumuma göre katılmak istersem yazarım mutlaka. :+1:

3 Beğeni

Bahsedilen iki kitap dışındaysa diğer BKK’dan çıkan 3 kitaptan birini okuyabiliriz. Beni de yazabilirsiniz. :smiley:

1 Beğeni

Zaman Makinesi’nin daha önce Rıhtım’da okuma etkinliği olmuştu yanılmıyorsam. Dr. Moreau’nun Adası da önümüzdeki ay yapılacak. Yani evet, dediğiniz gibi serideki diğer 3 kitaptan biri olacak büyük ihtimal. Biraz daha kalabalık olduğumuzda onun için de bir anket açmayı düşünüyorum.

1 Beğeni

@Yeliz @Melisa @Soultake @Gelu ve etkinliğe gelecekte katılacak sevgili dostlarım;

İlk mesajda bir etkinlik sekmesi bulunuyor artık @SJack üstadımız sağolsun :slight_smile: . Katılacağım butonuna tıklarsanız etkinlik zamanı tekrar etiketlemeye gerek kalmadan daha kolay bildirim alırsınız. İlginiz ve ayırdığınız vakit için teşekkür ediyorum :slight_smile: .

3 Beğeni

Şubata tam bir ay kalmış iken bir anket açıp okunacak kitabı belirlememiz gerekiyor diye düşünüyorum. Sipariş ve tedarik süreci için daha sağlıklı olacaktır böylesi.
Ankete Bilimkurgu Klasikleri serisinde yer alan, Görünmez Adam, Dünyalar Savaşı ve Tanrıların Tohumu kitaplarını ekleyeceğim. Eklememi istediğiniz başka bir kitap varsa onu da eklerim. Herkes görüş bildirirse daha faydalı olur etkinlik açısından. :slight_smile:

3 Beğeni

İyi olur, bence de şimdiden yapmak daha doğru olacaktır, belki elinde olmayan arkadaşlar vardır; tedarik için yeterince süreleri olur en azından.

2 Beğeni

Akşam 20.00’a kadar bekleyeceğim belki bir kitap eklemek isteyen olur diye. 20.00 ya da en geç 20.30 gibi açarım anketi.

2 Beğeni

Anketi buraya bırakıyorum, etkinliğe katılacak olan veya katılmayı planlayan herkes görüşünü belirtirse daha iyi olur. Yarın akşam sonlandıracağım anketi.

Şubat ayında hangi H. G. Wells kitabını okuyalım?
  • Görünmez Adam (1897)
  • Dünyalar Savaşı (1898)
  • Tanrıların Tohumu (1904)

0 oylayanlar

4 Beğeni

Tanrıların Tohumu’na oy veriyorum. Dünyalar Savaşı ve Görünmez Adam kitaplarını henüz okumadım ama filmlerinden dolayı hikayelerini biliyorum. O yüzden hakkında hiç bir fikrimin olmadığı ve daha çok merak ettiğim bu kitabı seçtim.

2 Beğeni

@SJack :point_right: Görünmez Adam (1897) :point_left:

:vulcan_salute:

2 Beğeni

Okudum ben onu. Ama o çıkarsa yine okurum.

2 Beğeni

Bende 3 kitap da mevcut ve hangisi çıkarsa çıksın memnuniyetle okurum. Ama kronolojik açıdan diğerlerinden daha önce yazıldığı için Görünmez Adama oy verdim. Yazarları okurken, yazdıkları eserleri kronolojik olarak takip etmek daha mantıklı geliyor bana hep.

1 Beğeni

Kitabımız belli oldu! Sipariş ve tedarik için 1 aya yakın bir zaman var, elinde kitabı olmayanlara yetecektir bu süre. Umarım oy verdiği kitap seçilmeyen arkadaşlar da katılım gösterirler. :smiley: Şaka bir yana güzel bir etkinlik olacak gibi 1 Şubatta bekliyorum hepinizi. :slight_smile:
images (16)

3 Beğeni

@SJack Anketi kazandınız tebrik ederim.

:krs:

4 Beğeni

Güzel bir etkinlik olacak gibime geliyor. :heart: Görünmez Adam’a oy vermiştim bende.

1 Beğeni

Dünyalar Savaşı demiştim ama bu kitabı da çok merak ediyordum, şubatta görüşürüz o halde. :smiley:

2 Beğeni

Oy verdiğim seçilemedi lakin Wells’in hangi kitabı kötü ki? Güzel bir etkinlik olacağı aşikar.

2 Beğeni