Okuma Etkinliği - Kaigen'in Kılıcı

Herkese merhaba, Kaigen’in Kılıcı kitabı için okuma etkinliği yapalım dedik. Tekil/standalone bir fantastik kitap olduğu için hacimli fantastiklerden gözü korkanlar da katılmak ister belki :slight_smile: .

Yayınlandığında fazla bilinmeyen, self-publised bir kitaptı. Sonra beğenenlerin kulaktan kulağa aktarımı ile yavaş yavaş göz önüne çıkıp youtuberların vs olumlu yorumları ile epey bir kitleye ulaştı. 2-3 yıldır radarımda olan bir kitaptı, dilimize kazandırılmışken hem alır almaz hem de beraber okumak daha keyifli yapacaktır diye umut ediyorum :smile: Tarih olarak 15 Temmuz dedim, almayı düşünenlere yeterli vakit olur.

Almak isteyenler için kitabın liste fiyatı 599,50, şu an en uygun Amazon’un stoğunda 360 TL den gözüküyor.

Sitemizdeki tanıtımı;
https://forum.kayiprihtim.com/t/fantastik-kurgunun-son-yillardaki-en-cok-ovulen-romanlarindan-biri-turkce-raflarinda/72459?u=vordue

5 Beğeni

Hayırlı olsun yeni etkinlik. Ben de katılacağım. :slight_smile:

4 Beğeni

Ben şahsıma özel gaz verilmesini bekliyordum, biraz tembellik oldu ortaya gazlanın demek Özer. :smiley:

@isos81 Türkçe mi İngilizce mi okuyacaksın?

3 Beğeni

İngilizceden devam ederim ben büyük ihtimalle. :slight_smile:

2 Beğeni

Güzeeel. :slight_smile:

@Vordue Bak İsmet’e nasıl gazlattım kendimi? :smiley:

3 Beğeni

Beni de @Lorien_archers gazladı :joy: . Daha benim kitap gelmedi bile, 1 haftadır kitapyurdunu bekliyorum.

2 Beğeni