Okuma Etkinliği - Kaigen'in Kılıcı

Herkese merhaba, Kaigen’in Kılıcı kitabı için okuma etkinliği yapalım dedik. Tekil/standalone bir fantastik kitap olduğu için hacimli fantastiklerden gözü korkanlar da katılmak ister belki :slight_smile: .

Yayınlandığında fazla bilinmeyen, self-publised bir kitaptı. Sonra beğenenlerin kulaktan kulağa aktarımı ile yavaş yavaş göz önüne çıkıp youtuberların vs olumlu yorumları ile epey bir kitleye ulaştı. 2-3 yıldır radarımda olan bir kitaptı, dilimize kazandırılmışken hem alır almaz hem de beraber okumak daha keyifli yapacaktır diye umut ediyorum :smile: Tarih olarak 15 Temmuz dedim, almayı düşünenlere yeterli vakit olur.

Almak isteyenler için kitabın liste fiyatı 599,50, şu an en uygun Amazon’un stoğunda 360 TL den gözüküyor.

Sitemizdeki tanıtımı;
https://forum.kayiprihtim.com/t/fantastik-kurgunun-son-yillardaki-en-cok-ovulen-romanlarindan-biri-turkce-raflarinda/72459?u=vordue

6 Beğeni

Hayırlı olsun yeni etkinlik. Ben de katılacağım. :slight_smile:

4 Beğeni

Ben şahsıma özel gaz verilmesini bekliyordum, biraz tembellik oldu ortaya gazlanın demek Özer. :smiley:

@isos81 Türkçe mi İngilizce mi okuyacaksın?

3 Beğeni

İngilizceden devam ederim ben büyük ihtimalle. :slight_smile:

2 Beğeni

Güzeeel. :slight_smile:

@Vordue Bak İsmet’e nasıl gazlattım kendimi? :smiley:

3 Beğeni

Beni de @Lorien_archers gazladı :joy: . Daha benim kitap gelmedi bile, 1 haftadır kitapyurdunu bekliyorum.

3 Beğeni

Bitirmişsiniz kitapları.

3 Beğeni

Ne oldu okumuyor muyuz bu arkadaşı? Ben başladım bir 50 sayfa.

4 Beğeni

Elimdekini bitirip 2-3 güne başlarım ben.

2 Beğeni

Start verildiyse yarın başlıyorum.

2 Beğeni

Benim elimdeki zor biter de yandan yandan ben de başlarım (umarım).

2 Beğeni

Epeydir ses çıkmayınca ben unuttum sandım, meğer erken başlamışım. Tamam bekliyorum sizi. :smiley:

Kitabın başındaki teonitleri anlatan sayfa ya yanlış ya bir enayilik var. Siz de bir dikkat edersiniz.

3 Beğeni

Başlayın abiler başlayın, tarihleri usulen koyuyoruz işe :grinning_face_with_smiling_eyes: .

Ben birkaç farklı sıkıntısal durumun üst üste gelmesinden hiçbir şey okuyamadım bu ara. Rüzgar ve Hakikat’i bitirdikten sonra buna geçeceğim.

3 Beğeni

300 sayfa okudum. Vahşet&aksiyon seviyesi yüksek ve beklentimden daha kısa bir dönemi anlatıyor. Hatta ana mevzu birkaç günün içinde oluyor galiba.

Ya bir de nereden düştüm buna bilmiyorum da, Misaki’nin kankalardan Robin erkek arkadaşlar. Ben 300. sayfaya kadar kız olduğu sanıp ulan yine mi sjw demiştim, erkekmiş. Kız olduğunu düşündürecek bir şey de yok aslında da, belki onlar arkadaş grubu gibi bişey ya, orada hepsini kız grubu sanmış olabilirim.

3 Beğeni

Muhtemelen he / she’ye kurban gittin. :smiley:

4 Beğeni

Heveslendim :drooling_face: bugün başlayacağım ben de.

3 Beğeni

Valla bilemiyorum ben anam babam Türkçe okuyorum sanmam öyle olduğunu. Doğrudan benim mallığım afedersiniz.

@Pyrewrath fena değil. İzlemedim okumadım ama Avatar last airbender havası var bence. İkisini de bilenler yorum yapsa daha doğru olacak. Bir tık aparma gibi geldi hikâye ama yine de ben okuduğum yere kadar beğendim. Temposu, dili ve konusu geçer not :+1:

2 Beğeni

Hayır demek istediğim şuydu: Normalde İngilizce’de he/she dendiği için okuduğunda varsayımda bulunsan bile cinsiyeti anlardın. Türkçe’de o ayrım yok diye sen bir varsayımda bulundun. :slight_smile:

4 Beğeni

Anladım ona mansuben diyorsun. Doğru evet.

2 Beğeni

%9’a geldim, 75-80 sayfa falan herhalde. Fena değil şimdilik, pov değişimini biraz azaltır umarım yazar ya da aralarındaki zamanı uzatır.

@BiblofilYouTube Yetişkinler için avatar vibeı alıyorum, hayır demem. :slight_smile:

2 Beğeni