Neuromancer - William Gibson
Limanın tepesindeki gökyüzü, ölü bir kanala çevrilmiş televizyon rengindeydi. (S15)
Okuduktan sonra yorumunuzu alabilir miyim?
Hatta direkt okuyanlardan yorum alabilir miyim?
Neuromancer için okuma etkinliği yapılacak.
Şu an okuma planımda değildi, kitaba göz gezdireyim derken baktım 70-80 sayfa okumuşum. Geride daha 1000’den fazla sayfa var ama önemli olan başlamak…
Ülkemizin yakın geçmişimizden kesitler sunan şimdilik üç kitaptan oluşan (1- Türkiye’nin 1950’li Yılları / 2- Türkiye’nin 1960’lı Yılları ve 3- Türkiye’nin 1970’li Yılları) yakın tarihimizin siyasal, toplumsal hareketler, edebiyat, sinema, siyasi figürleri gibi birçok farklı konu başlığında 70’li yıllar 48 yazarın makalelerinden oluşuyor. Kitapları yayına Hazırlayan Mete Kaan Kaynar’ın “1970’li Yıllar” cildinin önsözünde söylediği üzere tıpkı önceki kitaplar gibi 80’ler -90’lar…. kitapları da olacak. 50’li ve 60’lı yılları daha önce okumuş ve çok beğenmiştim, şimdi okuma sırası 1970’li yıllara geldi.
Kızgın emojisi olaydı atardım. Hani anca beraber kanca beraberdi?
Merak ettim ondan Ama hızlı okumuyorum merak etme. Planım 50.sayfaya gelip mola vermekti etkinliğe kadar
Dizisi de çok iyiydi ama devamını çekmediler sanırım iptal oldu. İlk bölümü muhteşem.
CW’nin el atıpta becerebildiği bir iş nadir zaten. Şaşırmadım