Çeviri hakkındaki düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Ormanın Derinliklerinde - Joe R. Lansdale
Karşı kıyı boyunca hareket ediyordu, aşağıda, suya yakın bir yerde, köprünün altındaydı. Seçmesi zordu çünkü ay ışığının düştüğü yerde değil, gölgelerde kalıyordu. Kocaman kafasında boynuzu andıran şeyler vardı, geri kalanıysa kömürlük gibi karaydı. Bizi iyice görmek istercesine hafif öne egildi, gözlerinin akını ve ay ışığında tebeşir gibi görünen dişlerini görebiliyordum. Ağır ağır ezilerek ölen bir orman faresi gibi acı acı feryat etti. Bu sesi iki kere çıkardı, sonra sustu.
“Kahretsin, Harry,” dedi Tom. “Keçi Adam bu. Ne yapacağız?” (S.26)
Bu kitabı alıp almamakta kararsız kalmıştım, almadan geçtim. Kitabı bitirince yorum yazarsan sevinirim @alper .
Tamam.
Kitap fiyatları nedeniyle daha seçme kitaplar alayım düşüncem nedeniyle Gölge’nin son iki kitabını ben de almayacaktım.
Kampanya da Hobbit dışında alacağım başka kitap yoktu, 24 lira kargo parası vermeyeyim diye çok mantıklı bir karar ile 112.5 lira harcayıp Gölge:'nin son iki kitabını da aldım.
Evet, haklısın. Kitap fiyatları artık seçerek kitap almamıza neden oluyor. Geçen yıl da dahil, önceki yıllarda böyle kitapları düşünmeden alırdım örneğin
Çeviri hakkında bir bilgim yok ama okuma olarak herhangi bir sorun yok. Okuması gayet kolay. Kulak tırmalayan bir cümle de görmedim hiç. Biraz daha okuyup daha iyi bir yorum yapabilirim.
Acele etme Sulti. Yavaş yavaş okumanı tavsiye ederim.
Acele etmek mümkün değil ki zaten 37’ye yeni geldim bir saat içinde. Sözlüklere falan bakıyorum çünkü.
Hemen 4. Kitap gelmeyecek gibi ondan dedim.
Mayıs’ta gelir belki, bu sefer etkinliğe katılmak istiyorum.
Mayısta gelebilir katılıyorum. Etkinliği özledim de bakalım o günler iyi olur umarım.
Umarım iyi olur. Önemli günler bizi bekliyor.
Beşinci günün şafağında doğuya bakacak mıyız?
Bakacağız evet 2020
İtibar paha biçilmezdir.
Özgürlük ve bağımsızlık paha biçilmezdir.
Aile ve dostlar paha biçilmezdir.
Sevdikleriniz tarafından sevilmek paha biçilmezdir.
Mutluluk paha biçilmezdir.
Ve bütün bunları elinizde tutmanın en iyi yolu, zamanı geldiğinde, onlara zarar verecek risklere girmekten vazgeçebilmektir. Sizin için yeterli noktaya geldiğinizi bilmektir.