Ellinci sayfadayım ve şimdilik güzel gidiyor. Yazarın anlatımını da beğendim. Çok farklı bir polisiye romanı olduğunu hissediyorum.
Neredeyse yarıladım kitabı. Bir polisiye yazarının ve onun polisiye öykülerini yayımlamak isteyen bir editörün eşliğinde birbirinden farklı öyküler okuruyor. Bu öykülerin hepsinde de farklı farklı metodlar kullanılmış. Okuması çok keyifli gerçekten. Her öyküde bulmanız gereken parçalar var ve bunları editör ve yazarın bölümlerinde editör sayesinde öğreniyoruz. Bakalım finali nasıl bitecek kitabın. @Blackheart@sultiderler
Biraz önce 1000kitap uygulamasına eklediğim kitabı pat diye burada görünce şaşırdım Eklerken konusu ilgimi çekti, bitirince yorumunuzu paylaşabilirseniz sevinirim. İyi okumalar.
Kitapla serinin teması değişmeye başlıyor. Ben devam kitaplarını daha çok beğendim. Allah’tan kitabın başında önemli karakterlerin kim olduklarını yazmışlar yoksa aklımda tutamıyorum.
kitaptaki yazım hatalarından ve cümlelerin anlamsız oluşundan dolayı kendimi vermemiştim, güzel bir seri olmasına rağmen aklımda kalan noktalardan biriside bu maalesef.