Okuyorum (Görsel Başlık)

Ellinci sayfadayım ve şimdilik güzel gidiyor. Yazarın anlatımını da beğendim. Çok farklı bir polisiye romanı olduğunu hissediyorum.

Neredeyse yarıladım kitabı. Bir polisiye yazarının ve onun polisiye öykülerini yayımlamak isteyen bir editörün eşliğinde birbirinden farklı öyküler okuruyor. Bu öykülerin hepsinde de farklı farklı metodlar kullanılmış. Okuması çok keyifli gerçekten. Her öyküde bulmanız gereken parçalar var ve bunları editör ve yazarın bölümlerinde editör sayesinde öğreniyoruz. Bakalım finali nasıl bitecek kitabın. @Blackheart @sultiderler

28 Beğeni

Biraz önce 1000kitap uygulamasına eklediğim kitabı pat diye burada görünce şaşırdım :sweat_smile: Eklerken konusu ilgimi çekti, bitirince yorumunuzu paylaşabilirseniz sevinirim. İyi okumalar. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

O da benim zaten. :joy: Elbette yorumlayıp etikelerim sizi.

1 Beğeni

Doğrudur. Dünya küçük,1000kitap ise daha küçük :joy: Teşekkür ederim.

2 Beğeni

Kitabı ben de dün sipariş verdim :slight_smile:

1 Beğeni

Bu gece bitaz daha okuyup ufak bir yorum daha ekleyeceğim. Kötü olacağını düşünmüyorum yorumumun.

1 Beğeni

İlk çeyreğini bitirdim, sonu tatmin eder mi etmez mi bilmiyorum ama şimdiden seri favorilerim arasına girdi.

28 Beğeni

Çevirisi beni zorluyor, çok fazla bilmediğim kelime var. :roll_eyes:

12 Beğeni

İlkini çok zor ama büyük keyifle okudum ama her birşeyi unuttum. Ama çok okumak istiyorum.

1 Beğeni
  1. Kitapla serinin teması değişmeye başlıyor. Ben devam kitaplarını daha çok beğendim. Allah’tan kitabın başında önemli karakterlerin kim olduklarını yazmışlar yoksa aklımda tutamıyorum.
2 Beğeni
  1. kitaptaki yazım hatalarından ve cümlelerin anlamsız oluşundan dolayı kendimi vermemiştim, güzel bir seri olmasına rağmen aklımda kalan noktalardan biriside bu maalesef.
1 Beğeni

30 Beğeni

34 Beğeni

28 Beğeni

24 Beğeni

26 Beğeni

26 Beğeni

28 Beğeni

Yarım kalan kitaplara devam.

images (5)

15 Beğeni

Bugün iyi okudum ama kitaplar da ince olunca :joy: