Bu seriye kuşe kâğıt yakışırdı ama o da çok pahalı olurdu. Kâğıdın ucuz olduğu dönemde basılsa süper olurdu. Yine de alacağım seriyi. Doğrusu böyle bir şeye ihtiyaç vardı.
Bana şeyi anımsattı, yıllar önce bir arkadaşımın abisi 70-80’li yılların müzik dergilerini (Hey olabilir) bir araya getirip ciltletmişti. Saatlerce incelemiştim. O yüzden kuşe yakışır dedim.
@alper , 100. Yılda Cumhuriyetin PKH nasıl? Birkaç sayfa ekleme imkânın var mı?
Birinci baskıları öyle kuşe kağıt sert kapak. ikinci baskılar karton kapak normal kitap kağıdı.
Ne yazık ki ben bu seriden geç haberdar olduğum için birinci baskıları kaçırmıştım.
YKY şimdi aynı şekilde "100. Yılında Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası " yeni baskılarını karton kapak ile yapıyor. Birinci cilttin yeni baskısını karton kapak yaptılar.
@Blackheart Satın almayı düşünüyorsan bence iki seri de çok iyi. “100. Yılında Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası” birinci kitabın sert kapak baskısı tükenmiş ama belki arada derede bir yerlerden bulunabilir.
Kafam ve ruhum son yaşanan olaylardan sonra iyice kazan gibi oldu. Zaten çok doluydum, bitkindim bu son yaşanan deprem iyice bunun tadı tuzu oldu. Buna rağmen bir şekilde kitap okumaya çalışıyorum günde on, yirmi sayfada olsa beyni biraz bu dünyadan uzaklaştırmak iyi geliyor.
Mutluluk bazen bir kitapta, kahvenin son demlerinde ya da bir insanın kokusunda saklanabiliyormuş. Bunu çok iyi bir şekilde anladım. 400 üstü kitap, evim, geçmişim, hayatımın anlamı olan insan… Hepsi gitti. Geriye bir akrabamızın verdiği bu kitap kaldı. Hayatımın yeni safhasına bu ilk kitabımla başlıyorum. Hepimizin küçük mutluluklara ve umutlara “tutunabilmesi” dileğiyle…
Uzun zamandir beklettigim bir seriydi. Şuana kada güzel gidiyor. Ancak benim okuma hızımdan mıdır bilemedim bir saatte ancak 10 -15 sayfa okuyabiliyorum.
Christie’den okuduğum 9.kitap. Moral ve motivasyonumu yükselten bir yazar oldu.
Diğerlerine göre farklı bir yazım şekli var, anlatıcıları sık sık değiştirerek ilerliyor. Başlangıçta kurguya giremedim ama şu an güzel ilerliyor.