Okuyorum (Görsel Başlık)

26 Beğeni

Kaç yaş için olduğu yazmıyor ama bana kalırsa sanırım 12+ için uygun olabilir.

2 Beğeni

Halk kütüphanelerini ders çalışmak amaçlı işgal ettiğim için de vicdan yapıyorum.

20 Beğeni

27 Beğeni

27 Beğeni

Demokan Atasoy, Işın Beril Tetik, Galip Dursun - Gerisi Hikaye’den Vampir Öyküleri: Gök Girsin Kızıl Çıksın / Çakma Diş / Güneş’in Talipleri

14 Beğeni

21 Beğeni

20 Beğeni

Uzun bir aradan sonra kafayı tekrar kitap okumaya vermeye karar verdim, dağıtmak lazım artık kafayı. Kitapyurdunun d.günü gönderisi olarak seçmiştim, el altında bir süredir oradan oraya sürünüyordu masada. Talihli Dorian Gray oldu, bakalım :slight_smile:

25 Beğeni

Depremden kaçarken kafamı dağıtmaya çalışıyorumdur.

17 Beğeni

Öneri üzerine Akın’ı okuyacağım. Daha sonra ise Malazan’ın 3. Kitabına dalacağım.

19 Beğeni

26 Beğeni

Scalped çok güzel ilerliyor. Daha 2. ciltteyim ama şimdiden en keyif aldığım serilerden biri oldu.

Dedektif Hikayeleri de fena değil şimdilik.

16 Beğeni

22 Beğeni

8 Beğeni

15 Beğeni

Bunu da okuduktan sonra okunmadık Saramago’nun sadece Portekiz’e Yolculuk kitabı kalıyor.

27 Beğeni

Murat Yetkin, çok sevdiğim dürüst bir gazeteci. Meraklısı İçin Casuslar Kitabı ve Meraklısı İçin Entrikalar Kitabı genel olarak casusluk, espiyonaj konularını ele alıyor.
Bu kitabın başlangıcında Murat Bey kendisini en çok etkileyen yazarların arasında Frederic Forsyth, John Le Carre ve Mario Simmel olduğunu bahsetmiş. Ben de lisedeyken aynı bu yazarlardan çok etkilenmiştim. Bu sebeple kitabı çok seveceğim gibi duruyor.

18 Beğeni

Luigi Capuana - Vampir & Ölümcül Tesir

12 Beğeni

21 Beğeni