“Başkaları zamana düşer; bense zamandan düştüm.”
Bugün kitapçıda baktım ama karar veremeyip geri bırakmıştım. Okuduktan sonra yorumu gelirse şahane olur.
Okuduktan sonra inceleme yazacağım, sizi etiketlerim yoruma
Şu an 60’a kadar geldim, ilk iki hikâye bitti. Musaşi Lordu’nun çocukluk döneminde yaptıklarına değinen bir olay anlatılıyor bu bölümde. Gerçekten ilginçti, heyecanlı şeyler oluyor sürekli. Şimdiden sevdim.
Timothy Archer’ın Ruhgöçü - (Valis Üçlemesi III) - Philip K. Dick
Çok uzun yıllar sonra … yeniden,
Pal Sokağı Çocukları - Ferenc Molnar
Kapra’nın bu baskıları sert kapak mı?
En ortaya (en görünür yere) koyduğunuz için bence gönlünüz Metro 2033’ten yana.
Evet. Sert kapak…
…
En son artık karar veremedim 8 yaşındaki kızımı çağırdım seç diye. Bakti bakti, oda sizin gibi metro yu seçti. Orta da olunca psikolojik olarak sanırım yönelim sağlıyor
Merhaba forumdaşlar.
Uzunca bir süredir paylaşım yapmamıştım. Ülkemizde bazı olaylar yaşandı, kişisel olarak bazı şeyler yaşadım. Kitap okuma düzenim çok bozuldu, okuyamaz oldum. Şimdi boş bir sayfa ile yeniden başlamaya karar verdim. Kitapların dünyasına geri dönmek istedim.
İlk seçimim Öykü Uçları oldu. Yazarı daha önce okumadım. Kitap hakkında da bir bilgim yok. Lakin şu sıralar bana hitap edecek bir kitap olduğunu düşünüyorum. Ortalama olarak her sayfada bir öykü var çünkü. Dikkatimi uzun süre toplayamadığım için iyi bir seçim gibi.
Evet, herkese tekrardan merhaba. Biraz içimi döktüm, okuduysanız eğer teşekkür ederim.
Herkese iyi okumalar.