Okuyorum (Görsel Başlık)

“Başkaları zamana düşer; bense zamandan düştüm.”

25 Beğeni

Japon klasiklerine devam :blush:

26 Beğeni

Bugün kitapçıda baktım ama karar veremeyip geri bırakmıştım. Okuduktan sonra yorumu gelirse şahane olur.

2 Beğeni

Okuduktan sonra inceleme yazacağım, sizi etiketlerim yoruma :+1:
Şu an 60’a kadar geldim, ilk iki hikâye bitti. Musaşi Lordu’nun çocukluk döneminde yaptıklarına değinen bir olay anlatılıyor bu bölümde. Gerçekten ilginçti, heyecanlı şeyler oluyor sürekli. Şimdiden sevdim.

2 Beğeni

Timothy Archer’ın Ruhgöçü - (Valis Üçlemesi III) - Philip K. Dick

Çok uzun yıllar sonra … yeniden, :slight_smile:

Pal Sokağı Çocukları - Ferenc Molnar

29 Beğeni

Yine bir gün kitap bitmiştir ve sıradaki kitabımı seçmeye çalışıyorumdur :thinking::confused:

32 Beğeni

Kapra’nın bu baskıları sert kapak mı?

1 Beğeni

En ortaya (en görünür yere) koyduğunuz için bence gönlünüz Metro 2033’ten yana.

2 Beğeni

Evet. Sert kapak…

2 Beğeni

En son artık karar veremedim 8 yaşındaki kızımı çağırdım seç diye. Bakti bakti, oda sizin gibi metro yu seçti. Orta da olunca psikolojik olarak sanırım yönelim sağlıyor :grinning::grinning:

2 Beğeni

30 Beğeni

25 Beğeni

25 Beğeni

Merhaba forumdaşlar.

Uzunca bir süredir paylaşım yapmamıştım. Ülkemizde bazı olaylar yaşandı, kişisel olarak bazı şeyler yaşadım. Kitap okuma düzenim çok bozuldu, okuyamaz oldum. Şimdi boş bir sayfa ile yeniden başlamaya karar verdim. Kitapların dünyasına geri dönmek istedim.

İlk seçimim Öykü Uçları oldu. Yazarı daha önce okumadım. Kitap hakkında da bir bilgim yok. Lakin şu sıralar bana hitap edecek bir kitap olduğunu düşünüyorum. Ortalama olarak her sayfada bir öykü var çünkü. Dikkatimi uzun süre toplayamadığım için iyi bir seçim gibi.

Evet, herkese tekrardan merhaba. Biraz içimi döktüm, okuduysanız eğer teşekkür ederim.

Herkese iyi okumalar.

30 Beğeni

30 Beğeni

Aleksey K. Tolstoy - Vourdalak Ailesi

21 Beğeni

26 Beğeni

25 Beğeni

22 Beğeni

28 Beğeni