Biraz korkarak başladım ama gerek yokmuş çok güzel başladı umarım bu şekilde devam eder.
neuromancer etkinliğine katılmıştım ama hem sipariş edemedim hem de yorumlara bakınca biraz beklesin o dedim sessizce sıvıştım oradan
Kule yolunda iyi yolculuklar diliyorum.
Teşekkür ederim. Aslında ilk kitabı daha önce okumuş ama o zaman seriye devam etmememiştim. İkinci kitaba başlamadan önce biraz göz atıyım dedim ama epey unuttuğumu fark ettim ve tekrar okuyorum.
Ellerim karardı, derlermiş birbirlerine, bahçede dolaştıkları zaman. Kararan, kızaran eller bulunurmuş, ağaçların çevresinde. Her ağaç bir kapıdır, sonunda her meyve hüzün meyvesidir. Bahçeye devrilen top atışları, kar vakitleri bütün bu ağaçların içinde yürüyen keder atlısı…
Bu seri şipşak okunuyor harika bu kitabı da okumayı düşünüyordum, nasıl sevdiniz mi?
Keyifli okumalar Filmi de çok güzel
Oyuncu olan Jessica Jones ablamız mı bu? Kitabı olduğunu bilmiyordum
Kitaplardansa diziyi seyretmek daha iyi bence. İlk iki kitabı okudum nerdeyse dizinin aynısı. Bu sebeple görsel bir şölende sunan dizisi kitaptan öne cıkıyor.
Klasik diye nitelendirilmesine rağmen okunması zevkli ve ağır okumalara da eşlik edebilecek kaliteli bir seri
Evet sevdim bu kitabı da. Şurada incelememde kitabı anlattım uzun uzun:
Valorant oynarken MAUS okuma keyfi.