Okuyorum (Görsel Başlık)

25 Beğeni

22 Beğeni

17 Beğeni

21 Beğeni

Öğlen başladım. Yaşantı içinde fark edilmeyen davranışları, duyguları çok güzel ve güçlü bir şekilde aktarıyor.

25 Beğeni

Kapı kitabı geçen sene okuduğum en iyi kitaplardan biriydi, öyle ki yazarın tüm kitaplarını aldım. Bu ay ben de Abigail’i okuyacağım bakalım :slight_smile:

2 Beğeni

Katalin Sokağı dışında ben de hepsini aldım. Kapı için beklentim çok yüksek. Onu sonraya sakladım. Bundan sonrasında ise ben de Abigail’i okuyacağım :blush:

2 Beğeni

Bu kitaba ben bayılmıştım. 2. Kitabı hatta daha çok beğendim. :+1:t2: Forumda adı çok geçmiyor :confused:

2 Beğeni

Bende ilk kitabı çok beğendim ama 2.kitabi nedense bitiremedim.

2 Beğeni

İlk kitabı yarıladım sayılır, güzel gidiyor. Epey karanlık bir fantezi imiş :upside_down_face:

3 Beğeni

25 Beğeni

Ölüm Yapayalnız Bir İştir - Ray Bradbury

“Ölüm” dedi, arkamdaki ses, “yapayalnız bir İştir”

26 Beğeni

Operadaki Hayalet, okumayı öğrendikten sonra çocukken okuduğum ilk kitaptı. Küçücük bedenimdeki ruhumu kocaman yapmıştı. O kadar etkilenmiştim ki “operadaki hayalet burada benim içimde!” demiştim. Ve böylece içimde tutkuyla, heyecanla ve tıpkı onun gibi bastırılmış hüznümün öfkesiyle kalemi elime aldım. Bir kitap insanı nasıl hayata bağlar ve hatta kaderine yön verir harika bir örneği. Bugün belki de yazıyor olmamın sebeplerinden biri… Ve iyi ki de Ali Ata Bak demek yerine Christine Daae nerede demişim. O günden bu yana da Operadaki Hayalet’in çıkan her farklı baskısını alır yeniden okur ve saklarım. Biraz da Gaston Leroux’a teşekkür mesajı gibi oldu :smile:

26 Beğeni

18 Beğeni

Bu ay elim hep İthaki’ye gidiyor.

29 Beğeni

Başladınız mı? Muhtesem bir kitap :heart_eyes::heart_eyes: çok eğlenceli gelmişti bana. :blush: keyifli okumalar dilerim

2 Beğeni

30 Beğeni

Bir yorum bekleriz. Joe R. Lansdale’in kitabını alacaktım zaten, sizin yorumunuzla hevesim daha da arttı. Bu kitap konusunda ise kararsızım.

3 Beğeni

37 Beğeni

Çevirisi çok dandikti akıcı değildi bir etmen olabilir

1 Beğeni