İlk defa Mine Söğüt’ün bir kitabını okuyorum ve çok etkilendim. Aktarma biçimi daha önce okuduğum hiçbir şeye benzemiyor. Bence çok etkileyici.
Medyum - Stephen King
Merdivenlerden çıkarken Watson’ın sesi mırıltıya dönüştü. Jack omzu üzerinden geriye, o girilmez, küf kokulu karanlığa bakarak, eğer hayalet varsa kesinlikle buradadır, diye düşündü Yumuşacık ama amansız karlar tarafından kıstırılmış Grady’nin sakin bir şekilde çıldırdığını ve sonunda canavarlaştığını düşündü. Çığlık attılar mı acaba? Zavallı Grady, çılgınlığın giderek kendisini kıstırdığını ve hiç olmazsa kendisi için baharın gelmesi diye bir şey olamayacağını bile bile… buraya gelmemeliydi. Ve öfkesine hâkim olabilmeliydi. (S28)
Bir süredir sadece kitaplardan değil hayattan da kopmuştum. Belki bu kitap beni tekrar hayata bağlar.
iyi okumalar…sağlıklı günler.
En sevdiğim King romanlarından. Atmosferini çok severim.
Okuyalı galiba 25 yıl olmuştu. Okudukça az çok olayların gelişimini hatırlıyorum.
Sonrasında Danny Torrance ile yolculuğa Doktor Uyku ile devam edeceğiz. ![]()
Doktor Uyku’yu ben de okumadım, elimde de yok ama sene içinde alıp okumayı düşünüyorum. Kara Kule 5 ile King’e olan eski tutkum geri geldi. King adının da hakkıyla kral bir yazar. Neyseki hala okumadığım epey kitabı var ve yazmaya da devam ediyor. ![]()
İlk öykü gayet iyi gidiyor. Oldukça meraklandırıcı. Kendisine yazılmış bir senaryoyu oynayan bir NPC’nin o senaryodan kendi kendine sapmasını ve gelişen olayları anlatıyor.
Bu çizgi romanın 3 cilti var sanırım. İçlerinden birkaç sayfa paylaşabilir misiniz?