Teşekkür ederim. Daha önceden seriyi okumuş olan arkadaşlarımın dedikleri olsun ya da okuduğum yorumlardan olsun çoğunlukla ilk iki kitaba sabretmem konusunda bilgilendirilmiştim, ilk iki kitap sonrası seri açılıyor demişlerdi ama ben şahsen ilk kitaptan da çok keyif aldım bu ikinci kitabı da gayet keyifli gidiyor
Biradan zarar gelmez
Ecinniler’i kastettim hocam. Bira ile iyi kombin olunca gelişine vurayım dedim😂.
“Neticede intihardan başka yol yok gibi.
Tüm acılarımın intiharla son bulacağını düşününce bir çığlıkla ağlamaya başladım.”
Osamu Dazai, Batan Güneş
Okunması çok rahat, bir tanıdığınızla aranızda geçen sohbet havasında güzel anlatımlı bir kitap. Başından geçenleri çok sade bir dille anlatmış.
Amazon indirimlerinde çerez parasına almıştım. Son zamanlarda verdiğim en kaliteli çerez parası bu kesinlikle.
Basılmış tüm seriyi topladıktan sonra başlıyoruz artık okumaya. Her hafta 1 tane okumaya çalışacağım en az. Bakalım nasıl gidecek
Ben maalesef sevemedim, çok da sıkıldım okurken. Bazı inceleme metinleri çok güzel (Gölgeye Övgü) ama bu bana hitap etmedi İyi okumalar
Evet yazınızı görmüştüm, ondan dolayı beklentisiz okuyorum. Ben de Geceye Övgü kitabını çok beğendim, estetik felsefesi bünyesinde okunabilecek bir kitap. Teşekkür ederim
Beklentiye girilecek gibi değil ki Neyse ben çok şey etmiyim, iyice soğumayın. Herkes aynı tadı almak zorunda değil Rica ederim