Çok güzel bir kitaptır. Özellikle hapishane bölümü ve sonrasında gelişen olaylar çok iyidir. Sahneler hala aklımda capcanlı duruyor.
Agatha’nin gördüğüm ilk kitabıydı. Yayınevinin pembesi bol olan bir edisyonu vardı. O zamanlar kitabın hem görseli hem de ismi pek etkilemiyordu beni. Okumak bu geceye denk geldi.
Ufak bir aradan sonra serinin son kitabına devam ediyorum.
Son kitap diğer kiatplara göre daha kalın.
Seri bittiğinde elimden geldiğince yorumlamak isterim.
Uzun zamandır okumayı ertelediğim bir seriydi. Okumak için kış aylarını bekledim ama bu sıcaklarda da güzel bir ferahlatıcı etkisi oluyor. Şimdilik güzel gidiyor .
Okumayın, okutturmayın. 180 sayfa kitabın ilk 80 sayfasının ne anlattığı ile ilgili en ufak fikrim yok. Devamında ise başı sonu belli olmayan birbirileriyle alakasız cümleler. Yarım kalan olaylar. Nerede başladığı, bittiği belli olmayan olay örgüsü. Tabi ki de büyük final sonu olmayan yarım hikaye ile bitti.
Eğer linçlenmeyeceksem bende bu kitapta bu kadar övgüyü hak edecek ne var göremiyorum.
Bir kez okudum, belki ikinci kez okumayı denesem farklı olur ama bilemiyorum, beğenmedim.
İlk defa Kitapyurdu uygulamasından okuyacağım. Bakalım nasıl olacak. Kindle var ama telefon ile farklı bir deneyim olur gibi. Kısa bir kitap seçtim başlangıç için.
Bu kitabın etkinliği devam ediyor, bilginiz olsun.
Buraya da bekleriz.
Daha önceki serilerini daha fazla okuduğum için ikinci kez Avcının Kılıçlarından Unutulmuş Diyarlara giriş
Aksiyonu en yüksek kitaplardan biri. Adının da hakkını veriyor hem.
Neil Gaiman (ve bu kitap özelinde Terry Pratchett tabii) beni hangi kitabı elime alsam 5 sayfadan fazla okuyamadığım bütün dönemlerden kurtarıyor ya.