Okuyorum (Görsel Başlık)

Martı yeni başlıyor, Eksikparça, Panama, April, Fihrist…

Potansiyel görse değerlendirecek yayın evi de var artık, biraz desteğe ihtiyaçları var sadece.

5 Beğeni

Yaklaşık 30 gündür kitap okumuyordum. Sahibin Sesi başlarda ürküttü biraz ama çok fazla uzamadan asıl olaya geldik. Devamının da iyi olup olmadığına bakacağım artık.

24 Beğeni

11 Beğeni

17 Beğeni

Dragonlance ilk kitaplar için konuşuyorsak, bunların o kadar çok baskısı yapıldı ki ilk iki üçlemenin Arkabahçe baskıları filan 2. elde ucuza denk gelebilir. Tahminimce İthakinin yeni baskılardan daha ucuza bulunabilir denk gelirse :slight_smile: .

Benim de o kadar olmuştur, senden feyz alıp bugün/yarın bende bir kitaba başlayayım :smile: .

4 Beğeni

Dragons of Deceit’e mi başlıcaksın yoksa? O kadar bahsi geçti yani. :wink:

2 Beğeni

Hahahah

Felaket bir reading slump dayım gene, yemez bunlar şimdi benim :joy: Akşam yemeğinden sonra eğlenceli bir şeyler bakınayım bakayım ön ayak olur belki.

2 Beğeni

Pdf’si mevcut sırasıyla ilk 3 serinin. Telefondan sıkıntı olmazsa veya kindlle varsa dene istersen. Ehm yanlış anlaşılma olmasın ZÇ’yi komple pdfye aktarmış bir hayırsever vatandaş. İlerde okuyacak olursam ne güzel elimin altında mevcut. Böyle vatandaşlarımızın sayısı böyle boykotlu, ekonomik krizli janjanlı cicili bicili garip günlerde çoğalır inşallah.

3 Beğeni

Telefon gözlerimi yok ediyor hocam, maalesef kindle yok. Mecbur yayınevleri tarafından basılıp, çevrilmesini bekleyeceğim.

ZÇ şu ara kesinlikle alınmaz, akıl karı değil. Ben aldım ama pişman oldum, imanım gevredi o süreçte :sweat_smile: Keyifli, güzel bir kitap orası ayrı.

5 Beğeni

Çok düşük beklenti ile başladım şu an %60 civarını okudum ve beklentimin bir hayli üstünde. Sonrası bozmaz umarım :face_with_peeking_eye:

14 Beğeni

Kitabin surec kismindan cok finalinin nasil olacagini merak ediyorum.
Hayalcilik beklemiyorum, işinin başında bekliyorum.

Oyunlarla Yasayanlar’da cook güzeldi, çokça beğendim. Günlüğünü okuduktan sonra hakkinda yazacağım

10 Beğeni

14 Beğeni

15 Beğeni

Yazarın dilini çok sevdim. Su gibi akıp gidiyor öyküler.

19 Beğeni

18 Beğeni

Rota oluşturuldu: Artvin :white_heart:

24 Beğeni

28 Beğeni

17 Beğeni

@Pyrewrath @Abraxas Başladım sonunda. :slight_smile:

16 Beğeni

Hafta sonu başladım, 3 te 1 ini geçtim ama bir türlü giremedim gibi. Bu sefer konu sarmadı sanırım :confused:

25 Beğeni