Zamanın Çocukları’nı bitirsinler ilk, sonra bir Elder Race, Ogres. Bunlara da sıra gelir inşallah, istekliler ama maddi olarak zorlanıyorlar sanırım hocam.
Amazon’a da vermiyorlar kitapları satsın. Aylardır 2. kitap gelsin diye bekliyorum. Ne kuponlar geldi geçti bi kitap gelmedi.
Bence tüm kitapları topluca gösterip girişi One Day All This Will Be Yours ile yapsınlar. Artistik kitap basma dalında altın madalya alırlar bu hareketle.
Kar marjı fazla düşük olduğu için vermiyorlar diye düşünmek istiyorum Hayır bi %50 yapsalar en azından, ona da razıyım.
Harika olur valla.
Kitabı yarım bıraktım. Aslında sevdiğim bir yazar ve zorlasam bitirirdim ama hiçbir şey anlamadım. Bir şey anlamadıktan sonra okumak hem zaman kaybı, hem de sıkıcı. Şimdilik daha sonra yeniden okumaya çalışacağım.
Yeni kitaba geçtim bakalım.
Olmayınca olmuyor. Ben yazarın yazdığı sırayla okuyorum. En son geçen Kukla kitabını okurken ben napıyorum dedim, yarıda bıraktım.
Hocam biraz yanlış anlaşılma olmuş, biraz benden de kaynaklı tabi yazmamışım Yakup’un Kitapları’nı yarım bıraktım. Ahmet Ümit ya da diğer yazarları arka arkaya okumak sıkabiliyor. Araya başka kitaplar alıp ara vermek en iyisi hocam.
Olsun benim Ahmet Ümit’e çatasım vardı. İyi oldu, aradan çıkarmış oldum
Son çıkan kitabı nedeniyle hak verdiğim eylem. Masal sevmiyorum.
Neyse ki YKY’nin dediğine göre Ekim ayında bir Başkomser Nevzat romanı gelecek.
Bence okumalısın. Verdiği mesaj çok anlamlı.
Kitabı ilk çıktığında okumuştum. Akıcılık sorunu yaşamadım çok da bayılmamıştım. Bir istisnası var, o da 100-150 sayfa kadar fethin anlatıldığı kısım. Orası çok iyiydi diye hatırlıyorum.
Okuduğum için sevmiyorum.
Ahmet Ümit 'in okumadığım kiitabı yok, hatta fanı sayılabilirim, Doğan baskıları, Everest baskıları ve YKY baskıları olarak aynı kitapları 3 kez aldım.
Her yeni yayınevinde kitapları sil baştan bir daha satın alıyorum.
Üstat izninle 2 soru sormak istiyorum.
1- Bu kadar çok kitabı nasıl okuyorsun?
2- Bu kadar çok kitabı nereye koyuyorsun?
Ahmet Ümit komiser Nevzat okurken aklına Arka Sokaklar gelen bir tek ben miyim acaba
Çok okumuyorum aslında, Bu ara i,ş yıoğunlugu da olunca mayıs ayında 2 kitap okuyabilidim.
Biraz forum ortalamasına göre yaşım büyük, çok küçük yaşlardan bu yana düzenli kitap alıp ve okuduğum için sayı çok gibi oluyor.
Kitaplara yer bulmak sorun, ortalama 6-7 senede bir evde olan kitapları hemen hemen yarı yarıya azaltıyorum.
Kısacık bir kitap. 4 öykü var ve iki öykü kaldı daha okunacak. Ama ilk iki öyküden dolayı ben yazarın kalemini çok beğendim. Umarım daha çok Cuza Unno kitabı görürüz.
@Chinga değerli yorumun için teşekkür ederim. Ahmet Ümit kitaplarında genel olarak akıcılık da bir sorun olmuyor. Kitap adından dolayı çok dikkatimi çekti zaten. Tarihin kurguyla birleştiği kitapları da çok seviyorum açıkçası
Arka Sokaklar polisiye değil ki. Bildiğin fantastik türde bir dizi Bu kitapda Nevzat Komiser yok. Sultanı Öldürmek seriden bağımsız bir kitap. Beğenirsem tavsiye edecem sana
Allah bol ve sağlıklı ömürler versin üstat. Bu sayede istediğin gibi kitap okuyabilesin
Fantastik olduğuna katılıyorum Ne bileyim ne zaman elime içinde türk olan polisiye okumaya başlasam aklıma hemen bizim fantastikler gelip tüylerim diken diken oluyor