Muhteşem bir kitap…iyi okumalar
Bazen size de oluyor mu tam bir kitaba başlıyorsunuz ilerliyorsunuz ilerliyorsunuz canınız fantastik edebiyattan bir kitap çekiyor yada “tarih mi okusaydim acaba” derken buluyor musunuz kendinizi? Bana son günlerde bu çok olmaya başladı. O yüzden max 3 kitap ile sınırlı olmak uzere edebiyat, fantastik ve tarih alanında çapraz okuma yapmaya karar verdim. Bunu denemiş olanlar yada böyle bir his ile karşılaşanlar öneri ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
Evet bana da olmaya başladı bu şekilde. O yüzden ben de ikili üçlü okuma yapmaya başladım.
Aynı his bende de var.
Bu konudaki sizin çözümünüz ne oldu peki?
Teşekkür ederim, gerçekten de güzel bir kitapmış
Sizin yaptığınız gibi yaptım ben de. Hem kitap okumaya devam etmek hem de başka bir tat aramanız dolayısıyla sıkılmamak için tek seçenek bu sanırım. Farklı alanlarda çapraz okuma.
Ben 2-3 farklı türde kitabı aynı anda okuyorum. Çok verimli oluyor. Birinden sıkılınca mola verip diğerine geçiyorum.
@MelihAntepli @SJack @Re_lar_Kvothe cevaplar için teşekkürler. Bakalım bende denemeye karar verdim çoklu okuma işine. Kitapların bitişi uzayacak ama yapacak birşey yok artık.
Uzasın bir şey olmaz. Arkandan atlı mı kovalıyor Umarım sana da verimli gelir.
Hayat kısa ve okunması gereken kitaplar var bazen kitaplar karşıdan “beni de oku beni de okuuu” diyor gibi hissediyorum
A.Hitchcock romanı gibi
Valla şöyle bir teknoloji çıksa akşam gece yatarken bir cihazla kitapları beynimize işleseler süper olur
İnşallah
@Ezheret kardeşim, bir şeyi de beğenme artık. Bildirim kutumda hep sen varsın. Eşimden çok seni görür oldum. Terket beni artık
Bunu da çevirecek Eksik Parça. Ama kim bilir ne zaman!