Okuyorum (Görsel Başlık)

18 Beğeni

31 Beğeni

Olga Tokarczuk sevdiğim bir yazar. Kitapta bayağı hacimli. Başlayalım bakalım.

21 Beğeni

25 Beğeni

22 Beğeni

Muhteşem bir kitap…iyi okumalar

2 Beğeni

Bazen size de oluyor mu tam bir kitaba başlıyorsunuz ilerliyorsunuz ilerliyorsunuz canınız fantastik edebiyattan bir kitap çekiyor yada “tarih mi okusaydim acaba” derken buluyor musunuz kendinizi? Bana son günlerde bu çok olmaya başladı. O yüzden max 3 kitap ile sınırlı olmak uzere edebiyat, fantastik ve tarih alanında çapraz okuma yapmaya karar verdim. Bunu denemiş olanlar yada böyle bir his ile karşılaşanlar öneri ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim

26 Beğeni

Evet bana da olmaya başladı bu şekilde. O yüzden ben de ikili üçlü okuma yapmaya başladım.

5 Beğeni

Aynı his bende de var.

3 Beğeni

Bu konudaki sizin çözümünüz ne oldu peki?

2 Beğeni

Teşekkür ederim, gerçekten de güzel bir kitapmış :slight_smile:

1 Beğeni

23 Beğeni

Sizin yaptığınız gibi yaptım ben de. Hem kitap okumaya devam etmek hem de başka bir tat aramanız dolayısıyla sıkılmamak için tek seçenek bu sanırım. Farklı alanlarda çapraz okuma.

2 Beğeni

Ben 2-3 farklı türde kitabı aynı anda okuyorum. Çok verimli oluyor. Birinden sıkılınca mola verip diğerine geçiyorum.

5 Beğeni

@MelihAntepli @SJack @Re_lar_Kvothe cevaplar için teşekkürler. Bakalım bende denemeye karar verdim çoklu okuma işine. Kitapların bitişi uzayacak ama yapacak birşey yok artık.

2 Beğeni

Uzasın bir şey olmaz. Arkandan atlı mı kovalıyor :grin: Umarım sana da verimli gelir.

3 Beğeni

Hayat kısa ve okunması gereken kitaplar var :smile: bazen kitaplar karşıdan “beni de oku beni de okuuu” diyor gibi hissediyorum :smile: A.Hitchcock romanı gibi :smile:

Valla şöyle bir teknoloji çıksa akşam gece yatarken bir cihazla kitapları beynimize işleseler süper olur :smile::smile:

İnşallah :pray:

@Ezheret kardeşim, bir şeyi de beğenme artık. Bildirim kutumda hep sen varsın. Eşimden çok seni görür oldum. Terket beni artık :crazy_face::smile::smile:

7 Beğeni

23 Beğeni

8de2c65efe30d5cf672fd9c3667a6e4b-g

20 Beğeni

Bunu da çevirecek Eksik Parça. Ama kim bilir ne zaman!

2 Beğeni