Hangi hayvan bu? Bizde de kapkara bir sey var ama “Dunyali” gibi goruntu vermiyor, eskaza cekilse gozu kulagi ne tarafta belli olmuyor:/
Bizimki gözlerimizin içine bol bol bakar. Aslında bizde misafir. Babamın kedisi. Bizde biraz durur, hemen yaşlıların yanına geri döner.
Sizin kediniz de çok şeker.
Yaşlı Adamın Savaşı’na daha önce başlamış devamını getirememiştim ama bu kez seriyi bitirmeye çalışacağım.
@_OZ Emre’nin öykü kitabını da her gün 2 öykü okuyacak şekilde yanına aldım. İlk üç öyküyü okudum. Genel yorumumu bitince yazarım.
Sizinki film yıldızı gibi. Teşekkürler ![]()
@sultiderler Önsöz ilk sayfaya bir göz atın.
Yarıdan fazlasını geride bıraktım ve zevkle okumaya devam ediyorum.
Ay çok teşekkür ederim.
İnsanın Esareti’ni okuduğum günlerde henüz Proust’u tanımıyordum.
O zaman da okurken çok etkilemiştim ama şimdiki kadar değil. Proust’u tanıdıktan sonra bile, hakkında ne bilirsem bileyim, her zaman büyülemeye devam ediyor. O sürprizlerle dolu bir yazar.
İnsanın Esareti de Maugham’ın otobiyografik eseri. Kitabı sıkıcı bulup sevmeyen çok, ben de sizin gibi keyifle okumuştum. Bazen sinirlerimle oynadığı da doğrudur.
Size de iyi okumalar diliyorum. Ayrıca Proust’a dair değerli bir anıyı hatırlattığınız için de çok teşekkür ediyorum. ![]()
Uzun zaman sonra yeniden Sanderson. Türkçe baskılarını almamak için hala çabalasam da belki Savaşkıran’dan sonra Fırtınaışığı Arşivi’ne devam ederim.
Benim okuduğum
Gece Yarısı Gelgitleri
Eşimin okuduğu
İçimizdeki Şeytan
Malazan dün kargoyla geldi ve hemen başladım
Hasret bitti ![]()