Kitabı alırken o seriyi de araştırdım ama güncel bir baskısı yok maalesef. Alfa da ortasından başkamak yerine ilk bu diziyi yayınlayabilirdi…
Sahaflardan bulunabilir, Keşke Alfa Ian Rankin’de olduğu gibi basabilseydi hepsini. Bence hak eden bir seri.
Sahafların eline düştüyse normal fiyatından beş kat fazladır. Ben güncel baskılardan devam.
Senenin ilk kitabı. Yazardan okuyacağım dördüncü kitap. Farklı bir yazara ait okuduğum her bir kitaptan sonra bir Stephen King kitabı okumaya çalışacağım. Bakalım bibliyografisini tamamlamak kaç senemi alacak?
Olimpos’ta Aslı Dağlı’nın çeviri veya düzeltiyle bir şekilde ilgisi olduğu veya tavsiye ettiği polisiye yazarlara bulaştım. Cara Hunter ile başlıyorum.
Muhteşem bir kitaptır. Serinin hemen her kitabı çok iyi ama bu kitap en iyilerinden.
Hiç ummadık yerde sepette on liraya da bulunabilir, çok aranan kitaplar değil.
Okuduğum kısımlar güzeldi.
Yazılmış ilk gotik roman olarak geçmektedir. Bana William Shakespeare’in trajedilerinin roman haline getirilmiş hali gibi gelmişti. Üniversitede ders için okuyup beğenmiştim. Umarım siz de beğenirsiniz.
Bir solukta yarısına geldim, gerçekten hikayesi çok ilginç. Sonunda ne olacak merak ediyorum
Önsözleri atlıyorum ben ama son sözleri okuyorum. 176.sayfaya kadar geldim