Okuyorum (Görsel Başlık)

Ben her türlü varım. Asimov zehri vücuda girdi bu yol vakıf ın sonuna kadar gider :blush:
Hatta gazı açmak için Will smith in “i, robot” u bile tv ye yükledim…

3 Beğeni

Ahh Vakıf. Bir ara cidden tekrar oluyacaĝım. :slight_smile:

2 Beğeni

14 Beğeni

Okuma maratonu ya da etkinliği gibi birşey yaparsanız bende varım. :raised_back_of_hand:

Not: Vakıf için :sparkles:

3 Beğeni

15 Beğeni

17 Beğeni

Keşke çok daha önceleri şans verseymişim. Yer yer içim burkularak okuyorum.

24 Beğeni

Gizli maddeler de yazıyor mu :sweat_smile:

1 Beğeni

Yazmaz mı? Tabiki yazıyor. 100.yıl dolduğu için artık Jelibon rezervlerini çıkarıp kullanabilecekmişiz :sweat_smile:

Şakası bir yana İş Bankasından çıkan lozan kitabı ile bu kitabı herkes okumalı bence.

1 Beğeni

14 Beğeni

İlk okuduğum kitabı net olarak hatırlamıyorum. Benim yaş grubum bilir. Ya Serhat Yayınları’nın bastığı Robin Hood idi, yada Milliyet Yayınları’nın bastığı cep boy, mavi ciltli ve şömizli seriden Tom Sawyer idi. Bu ikisinden hangisi benim hayatta okuduğum ilk kitaptı bilmiyorum ama ikisinin de yeri bende ayrıdır. Çocuk yaşımla ikisinden de inanılmaz derecede etkilenmiştim. Seneler sonra Tom Sawyer okumak istedim. Şu an inanılmaz güzel akıp gidiyor.

22 Beğeni

13 Beğeni

Bir arkadaşımın ödünç verip gazlaması ile epeydir aklımda olan bu seriye başlıyorum bakalım, beğenirsem tüm seriyi alabilirim.

22 Beğeni

Hayal kırıklığı olacak beklentisi ile başlamıştım ama su gibi akmıştı. Bakalım sen sevecek misin? :slight_smile:

2 Beğeni

Başlayınca bırakamıyorsun, bilim kurgu olarak pek beklentin olmasın ama aksiyonu, hızı harikadır. :slight_smile:

@isos81 Kalanları okudun mu?

3 Beğeni

Yok sadece ilk kitabı okudum ama çok beğendiğim için ilk kitabı, kalanları da okurum bir ara (ama hangi ara?). :slight_smile:

1 Beğeni

2 ve 3ü de peşisıra okuyup kalanı için soteye yattım. 6 gelsin bi şekilde o zamanı bulacağım. (bulamadı. :sweat_smile: )

Güçlü noktaları bunlar. :+1:

2 Beğeni

Ben zamanında young aduld dediler diye ( pek değilmiş, sonradan öğrendim ) hiç heveslenmemiştim Red Rising e. Sonra pek çok farklı yerden olumlu yorumlar görünce aklımın bir köşesine kondurdum hep ama bir yandan alasım da gelmemişti bir türlü.

Yine de aşırı bir beklentim yok, keyifli vakit geçirsin ve hızlı okutsun o zaman devam ederim diye düşünüyorum seriye :smile: .

3 Beğeni

Dünya’nın ilk romanıymış kendileri. Okuyalım bakalım.

20 Beğeni

Amerika’da büyük başarı yakalamış bir gençlik kitabı. Anlatım çok güzel.

15 Beğeni