Okuyorum (Görsel Başlık)

16 Beğeni

23 Beğeni

Bir yandan yeni gelen dizisine başladım, bir yandan da okuyorum. Zamanında Ben Affleck ve Jennifer Garner’ın oynadığı Daredevil filminden beri Daredevil karakteri benim en sevdiğim süper kahraman. Bu nedenle çizgi romanlarını okumak için geç bile kaldığımı düşünüyorum ama bahanem sağlam, çok fazla çizgi roman okuma kültürüm yok :slightly_smiling_face:

17 Beğeni

Başlangıç için doğru yerdesiniz. Hem hikaye hem de çizimleri ile çok iyi bir orijin hikayesidir. Her ne kadar J.R Jr’nin çizimleri herkese hitap etmese de ben Daredevil ve Örümcek Adam çizgi romanlarına yakıştırıyorum çizgilerini.

Ben Affleck’li filmi izlemedim hiç, zamanında çok kötü yorumlar almış ve beğenilmemişti genel olarak. Netflix’in yayınladığı 3 sezonluk dizi çok iyiydi ama 2. sezonun başında kalmış ve devamını izleme fırsatım olmamıştı bir türlü.

Born Again dizisini geçen hafta başlayıp bitirdim. İlk diziyle aynı ekiple, benzer seviyede güzel bir dizi ortaya çıkmış. Platform dizilerinde sevmediğim şey, tek sezonda 8-10 bölüm çekip sonra 1-2 sene bekletmeleri. Şimdi bekle dur ki ikinci sezon gelsin :confused:

1 Beğeni

Kısa bir kitap deneyeyim dedim bu sefer.

21 Beğeni

Büyüyen Eller - Sait Faik Abasıyanık

Reşat Ekrem gibi mütevazı, Kenan Hulusi gibi sessiz, Mahmut Yesari gibi kıymetli fakat avare, benim gibi kârisiz adamlar… S.26

13 Beğeni

Lovecraft Alfa Bütün Hikayeleri | Mağaradaki Canavar & Simyacı

6 Beğeni

Poe’dan William Wilson…

7 Beğeni

Tipik Scalzi, çok detaya girmeden, orta hızla akıyor. Karakterlerden birinin yetiştirilişi gereği de olsa ciddi miktarda küfür etmesini biraz garipsiyorum sadece, o da bu kadar küfür okumaya alışkın olmadığımdan.

13 Beğeni

14 Beğeni