Okuyorum (Görsel Başlık)

Son durak…

8 > 1 > 6 > 3 > 7 > 5 > 2 > 4

18 Beğeni

Elime alınca gözlerim kanayana kadar bırakamıyorum. :melting_face:

29 Beğeni

16 Beğeni

Haddinden fazla devrik cümle var. Çeviri ve redaksiyon mu yine bozuk yoksa kitabın dili mi böyle tam karar veremedim. Devam edeceğim bakalım.

16 Beğeni

Stanislaw Lem’den üçüncü kitabıma başladım. Lem külliyatında asıl merak ettiğim eser buydu, şu ana kadar hayli ilginç ve bir o kadar da sürükleyici gidiyor.

24 Beğeni

An itibariyle Ankara otobüs yolculuğumda okuduğum eser Eshülos’tan “Zincire Vurulmuş Prometheus”(M.Ö 458). Tragedyaların tadı bambaşka.

26 Beğeni

21 Beğeni

21 Beğeni

9 Beğeni

Yazarın diğer kitabının çevirisine de söylenenler vardı. Kitaplığımda tutmak istediğim bir eser aslında çok kararsız kaldım

1 Beğeni

27 Beğeni

Kitaptan hiç zevk almıyorum şuan. Aşırı sinirimi bozmaya başladı. Sanırım bu baskıdan kaynaklı.
Bile bile aldım bir de önceki kitabının çevirisini sevmemiştim. Bana müstehak galiba😬

2 Beğeni

30 Beğeni

14 Beğeni

H. G. Wells’ten okuduğum ikinci eser. Kitabın başındaki çevirmen önsözüne bayıldım. Bilim kurgu edebiyatının kısa bir tarihçesini anlatıyor. Baskıya dair eksik taraf ise yazıların bana aşırı küçük gelmesi oldu.

21 Beğeni

30 Beğeni

24 Beğeni

Merhaba herkese. :blush: Agota Kristof’un üçlemesini okuyalı neredeyse 3 yıldan fazla olmuş. Yazardan Neredesin Mathias?’ı okuduktan sonra üçlemeyi tekrar okuma ihtiyacı hissettim.
Mor Bulut’u ise hiç beğenmedim.

24 Beğeni

Bitince, sizin durumda bitmeden de olur gerçi, bir göz atın isterseniz. :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim. :blush: Etkinlik başladığında biraz takip etmiştim ama kitap yanımda olmadığı için tam ayak uyduramadım. Bittikten sonra tekrar bakacağım.

2 Beğeni