Okuyorum (Görsel Başlık)

14 Beğeni

Bir tarafta, okunmayı bekleyen Malazan, Fırtınaışığı ve Sissoylu kitapları… Diğer tarafta, merak ettiğim Kadim Kanunlar… :grimacing:

27 Beğeni

Düşüncelerinizle ilgisi yok ve okuyucuyu yanıltıcı hiçbir durum yok, devamını okumadan bunu anlamak imkansız. 3 kitap da harikaydı benim için, fazla ertelemeyin. :relieved_face:

2 Beğeni

Haklısınız hocam, tek sayfa üzerinden bir yorum pek doğru değildi zaten. Ne zaman okurum bilmiyorum ama önce Bulantı ile başlarım. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de bir süredir okuyamıyordum. Hyunam Dong Kitabevi kitabını okudum o da çok güzeldi, bir kadının açtığı kitabevinde yaşadıklarını anlatıyor. Okuyamama sorununu aşmak için bu tarz kitaplar işe yarıyor sanırım. Bu kitabı da merak ettim.

2 Beğeni

Evet o kitapta iç ısıtan bir kitap, beğenmiştim. Bence de insan bazen aksiyon, macera, gerilim, fantastik… vs kitaplarından ziyade huzur veren, rahatlatıcı, gerçek yaşamın o stresinden kurtaracak huzurlu bir şey arıyor sanırım. O huzuru bu tarz kitaplar başarıyla karşılıyor gibi.

2 Beğeni

30 Beğeni

32 Beğeni

31 Beğeni

Tatsız, moral bozucu, küçük sürprizler :face_with_bags_under_eyes: Neyse gördüğüm kadarıyla okumaya engel değil gibi duruyor.

22 Beğeni

Kitapla böcek mi öldürmüşler, üstünde üzüm mü yemişler

2 Beğeni

23 Beğeni

Sen bunları gidip kendin almadın mı? Şöyle bir göz gezdirmedin mi sayfalara? Bu tongaya düşmezdin sen. :thinking:

3 Beğeni

Böcek, yemek gibi değil de mürekkep gibi bir şey sanıyorum. Makine fazla mı püskürtmüş, ne etmiş anlamadım. Okurken denk geldim, üzdü :distorted_face:

@isos81 kendim aldım ama gözden kaçmış :distorted_face:

3 Beğeni

İlk görünce Kuran meali sandım Allah affetsin.

5 Beğeni

Merhaba herkese. :blush: Çok beğendim ve yazarın külliyatından devam edeceğim.

33 Beğeni

25 Beğeni

Bu akşam başlıyorum.

24 Beğeni

Merhaba herkese. :blush: Meksika edebiyatının mihenk taşlarından biri olan bu romanı ertelememeye karar verdim. Süleyman Doğru çevirisi, kendisinin çevirilerini okumayı seviyorum.

26 Beğeni

22 Beğeni