Bir tarafta, okunmayı bekleyen Malazan, Fırtınaışığı ve Sissoylu kitapları… Diğer tarafta, merak ettiğim Kadim Kanunlar… ![]()
Düşüncelerinizle ilgisi yok ve okuyucuyu yanıltıcı hiçbir durum yok, devamını okumadan bunu anlamak imkansız. 3 kitap da harikaydı benim için, fazla ertelemeyin. ![]()
Haklısınız hocam, tek sayfa üzerinden bir yorum pek doğru değildi zaten. Ne zaman okurum bilmiyorum ama önce Bulantı ile başlarım. ![]()
Ben de bir süredir okuyamıyordum. Hyunam Dong Kitabevi kitabını okudum o da çok güzeldi, bir kadının açtığı kitabevinde yaşadıklarını anlatıyor. Okuyamama sorununu aşmak için bu tarz kitaplar işe yarıyor sanırım. Bu kitabı da merak ettim.
Evet o kitapta iç ısıtan bir kitap, beğenmiştim. Bence de insan bazen aksiyon, macera, gerilim, fantastik… vs kitaplarından ziyade huzur veren, rahatlatıcı, gerçek yaşamın o stresinden kurtaracak huzurlu bir şey arıyor sanırım. O huzuru bu tarz kitaplar başarıyla karşılıyor gibi.
Kitapla böcek mi öldürmüşler, üstünde üzüm mü yemişler
Sen bunları gidip kendin almadın mı? Şöyle bir göz gezdirmedin mi sayfalara? Bu tongaya düşmezdin sen. ![]()
Böcek, yemek gibi değil de mürekkep gibi bir şey sanıyorum. Makine fazla mı püskürtmüş, ne etmiş anlamadım. Okurken denk geldim, üzdü ![]()
@isos81 kendim aldım ama gözden kaçmış ![]()
İlk görünce Kuran meali sandım Allah affetsin.
Merhaba herkese.
Meksika edebiyatının mihenk taşlarından biri olan bu romanı ertelememeye karar verdim. Süleyman Doğru çevirisi, kendisinin çevirilerini okumayı seviyorum.