Öldür Sevdiklerini / İki Kelime Çıkar (7. Dönüşüm)

“Anasına bak kızını al”, “armut dibine düşer” gibilerinden düşünün hocam. :hugs:

3 Beğeni

İşgüzarı kendime doğru çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “Onlara de ki,” dedim diğer elimle babamın rakı bardağına uzanırken. “Çocuk, atasıdır.” Rakıyı dipleyip bardağı masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen donmuş gibi aynı pozisyonda kaldı. Nemenem bir cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Tabii aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

2 Beğeni

İşgüzarı kendime doğru çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “Onlara de ki,” dedim diğer elimle babamın rakı bardağına uzanırken. “Çocuk, atasıdır.” Rakıyı Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen donmuş gibi aynı pozisyonda kaldı. Nemenem bir cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Tabii Aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı kendime doğru çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “Onlara de ki,” dedim diğer elimle babamın rakı bardağına uzanırken. “Çocuk, atasıdır.” Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen donmuş gibi aynı pozisyonda kaldı. Nemenem Bir cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı kendime doğru çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “Onlara de ki,” dedim diğer elimle babamın bardağına uzanırken. “Çocuk, atasıdır.” Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen donmuş gibi aynı pozisyonda kaldı. Bir Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

Hadi hızlanalım biraz.

İşgüzarı kendime çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “Onlara De ki,” dedim diğer elimle babamın bardağına uzanırken. “Çocuk, atasıdır.” Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen donmuş gibi aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “ De ki,” dedim diğer elimle babamın bardağına uzanırken. “Çocuk, atasıdır.” Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen donmuş gibi aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “ De ki,” dedim diğer elimle babamın bardağına uzanırken. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen donmuş gibi aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “ De ki,” dedim diğer elimle babamın bardağına uzanırken. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında içten içe ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “ De ki,” dedim diğer elimle babamın bardağına uzanırken. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “ De ki,” dedim babamın bardağına uzanırken. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz daha etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden epeyi tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

2 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına bile bakmadım. “ De ki,” dedim babamın bardağına uzanırken. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

Burayı çok güzel topladın. :clap:

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına “ De ki,” dedim babamın. bardağına uzanırken. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

4 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına “ De ki,” dedim babamın. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle masadaki üşütüklerden tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

2 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına “ De ki,” dedim babamın. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında ne kadar gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına “ De ki,” dedim babamın. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince de tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey ise övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

2 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına “ De ki,” dedim babamın. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam suratıma ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Hesapta, Bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp suratına “ De ki,” dedim babamın. Masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp de ki,” dedim masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni

İşgüzarı çektim. Burnu yanağıma değiyordu. Dönüp de masaya vurdum. Kravatını bırakmama rağmen aynı pozisyonda kaldı. Cehennem cücesiyle karşı karşıya bulunduğu kafasına dank edince tek söz etmeden basıp gitti. Bu davranışım nedeniyle tezahürat topladım. Tahtakafa alkışlarla, Amcabey övücü olduğunu tahmin ettiğim hırıltılarla beni kutladılar. Babam ters ters bakarak bardağı önümden aldı. Bir daha benzeri bir davranışta bulunursan canına okurum demeye getiriyordu. Aslında gururlandığını herkes biliyordu. Üşütüğün tekiydi çünkü.

3 Beğeni