Ölüm Kapısı Serisi

Ben arkadaştan ödünç alarak okumuştum ( 15-20 sene önce falan herhalde ), sonra covid kapanmaları zamanı kütüphaneyle kafayı kırdığım bir dönem dayanamadım sahaflara gömülüp aldım hepsini :smile: Yıllar sonra bir daha okuyacak vakit olur mu bilmem ama yeri ayrı serilerden, alıp saklanası :smile: .

2 Beğeni

Türkçesi’ni satıp ingilizce mi alsam diyorum bende :joy:

Karaborsa tr piyasamızda iyi eder kesin, İngilizcesinin ücretini çıkarırlar :smile: .

https://www.amazon.com.tr/Death-Gate-Cycle-Complete-Set/dp/B07PWNQQ93/ref=sr_1_1?crid=2J096337E6Z0Q&keywords=death+gate+cycle&qid=1686493094&sprefix=%2Caps%2C118&sr=8-1

1.670 TL. Sahaflar Türkçe’sini 1.250 TL’ye satıyor…

:joy: Sahaflar yine şaşırtmadı. Yalnız zamanında ne güzel orjinal kapaklarını basardı ithaki :smiling_face_with_tear:, yine gördük mazi yaptık.

Gene de biraz pahalı gibi İngilizcesi, bilemedim.

1 Beğeni

Yani tanesi 240 TL yani 10 USD. Dünya çapındaki enflasyona da bakarsak mass paperlar 7.99 dan 9.99 USD oldu artık. 90’ların serisi bir de 0 baskılar azalıyordur. Bence kesin değer.

1 Beğeni

Yıllar önce İlknokta’da setini görmüştüm, keşke alsaydım. Şimdi hiçbir yerde yok kitaplar. :frowning: Gerçi o zamanlarda kitapların tükenebileceği ihtimalini hiç düşünmemiştim, bir de zaten öğrenciydim, lisedeydim. Yine de dönüp bakınca keşke alsaydım diyorum.