Bu animeyi herhangi bir yerde bırakmak mümkün mü? Mesela 3 sezon izleyip sonra devam etmesek oluyor mu öyle. Yoks akılda soru isaretleri kalır mı? Yoksa 21 sezon izlnemez.
Dayanabilir misin bilmiyorum ancak time skip öncesine kadar izleyip bırakabilirsin bence. Ondan sonra çok bozuyor.
Ya da mangasını okuyabilirsin. Anime bölümü 20 dk sürüyorsa bir manga bölümü 7-8 dakika sürüyor.
Edit: Dayanabilir misin derken merak edip devamına bakma anlamında söyledim, kötülüğünden değil. Yanlış anlaşılma olup One Piece fanı kardeslerım üzerime çökmesin.
Genelde fazla uzayan şeyleri sevmiyorum. Time Skip’e kadara izleyip bırakabilirim.
Yok hocam kötü bir anlam çıkarmadım. Bu kadar uzun süren animelere dayanmak gerçekten zor(özellikle benim gibi çok sabırsız insanlar için)
Böyle uzun süreli animeler manga çıkarken çıkmaya başladığından anime mangaya yetişmesin diye bölüm içi doldurmalar veya direkt mangada olmayan boş bölümler de olur. Bu kadar uzun animesinin olmasının sebeplerinden biri de bu. Yoksa ideal bir anime bölümü en az 2 manga bölümünden oluşur. One Piece’de bu sayı bazı bölümlerde yarım manga bölümüne kadar düşer, o yüzden 1000 küsür manga bölümüne 1000 küsür anime bölümü var.
Öncelikle filler denilen manga dışı bölümlerin direkt atlayabilirsin.
https://www.frmtr.com/anime/5790445-one-piece-bolum-isimleri-filler-listesi-1-1051-a.html
Zaman atlamasına kadar bir sıkıntı olmadan izleyebilirsiz.
Veyahut gene de uzun dersen One Pace versiyonlarını izleyebilirsin. One Pace bir fanların yaptığı bir çalışma. Bölümlerdeki uzatmaları falan da kesip biçiyorlar ve daha konsantre bir anime ortaya çıkarıyorlar.
Biri Türkçesi için çalışıyor.
Bence atlamasına kadar da fillerları atlayarak anime izlenebilir, o bile uzun dersen bu One Pace versiyonlarını deneyebilirsin.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Bu çok faydalı oldu.
Ben anime dünyasına yeni giriş yaptım. Attack on Titan’ı bitirince One Piece izlemeye başlarım diyordum. Yeniden mi çekilecek şimdi? İzlemeye başlamayayım mı boşuna? Kafam karıştı.
Yeni başlayacakların yeniden yapımı izlemesi daha iyi olur bence. Animasyon ve çizimler daha göze hoş görünür, zamanın etkisi biraz hissediliyor çünkü. Tabi bunu yeniden yapımı gördükten sonra tekrar değerlendirmek lazım.
Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
Wit’in işlerini çok sevmekle beraber henüz daha seri bitmemişken çok gereksiz buldum. Kaldı ki zaman atlaması öncesinin değil sonrasının remake’e ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Eski olsa da East Blue Saga, CP9 Saga, Thriller Bark falan taş gibi kısımlar. Arabasta, Skypia ile falan da sorunum yok. Shabody 1’den itibaren yeniden yapsınlar ama lafım yok. Bazı şeyler eski tadında kalmalı diye düşünüyorum sırf eski diye, daha seri bitmemişken remake yapmak mantıklı değil bence.
Bunları geçtim serinin tamamını, eksiksiz atlama zıplama olmadan uyarlayacak halleri de yok. Uyarlasalar bile Wit 2-3 senede bir yeni sezon çıkaran bir stüdyo yani her saga’ya bir 25 bölümlük anime yapsalar siz hesap edin ne kadar süreceğini.
Toei’nin son 10 yılını-özellikle Dressrosa ve sonrasını- ben de eleştiriyorum ama totale baktığında kötü iş de çıkarmadılar yani One Piece konusunda. Hatta seri bu kadar ikonik ve manga bu kadar satıyorsa seslendirme sanatçılarının, müziklerin büyük payı vardır. Yiğidi öldür hakkını yeme.
O zaman S-Bear’ın kontrolü de Bonney’e geçmiş olmalı ?
Muhtemelen. Ama Vegapunk ahraz olduğu için olmama ihtimali de var gibi. Serapimlerin yapımı Paşifistalardan çok daha sonra malum. Ama dediğin gibidir yüksek ihtimal.
Sonunda bende başladım (Heyyy yaşaşın!!! 1000 bölüm izleyecek animem var artık )
Luffi San sen nasıl manyak bir karaktersin ya
Neyse artık bi aramıza hoşgeldin alırım One Piece severlerden.
Hoşgeldiniz Nacizane bir tavsiyem var. Ben uzun bir süreye yayıp arc arc izlemiştim. Size de öneririm. Anime oldukca yavaş ilerliyor ama güncele geldiğimde keşke eski bölümleri izlerken biraz daha o bölümlerin keyfini çıkarsaydım dedim. Sıkıldığım zamanlarda özleyene kadar araya ufak animeler atıyordum. Tayfaya biraz alıştıktan sonra en iyi yolculuklardan birini yaşayacaksınız.
Lütfü abim Gorosei’nin dördünü labut tekini de bowling topu yapıp bunlarla bowling oynasa da bitse şu çile.
Oda’nın durum kötüleşti kötüleşeli çizimlerden bir şey anlaşılmaz oldu. Rosa çizimlerine baksan bile arada çok ciddi farklar var. Gorosei’nin Zoan formları bile aşırı leşti. Mecbur animeyi bekleyeceğiz gibi tam randıman alabilmek için. Toei’den medet umar olduk anasını satayım.
https://x.com/DiscussingFilm/status/1800256271150690510
25.yılı kutlu olsun. Wan Pisu Banzaaaai
Geçiş arcı denilen Egghead Arc’ına 29 Ağustos 2022’de 1058. bölüm ile giriş yapmıştık hâlâ devam ediyor.(Mangasından bahsediyorum.)