One-Punch Man 2.Sezon Trailer Yayınlandı

Pelerinli keltoş kaldığı yerden devam ediyor :slight_smile:

3 Beğeni

Altıncı cildine kadar mangalarını okudum ama henüz animesini izleyemedim. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben manga sitelerinden okudum güncel sayıları,son 4-5 bölüm çok sıkıcıydı bununda nedeni saitamayı çok çok az göstermeleriydi ama.2.sezonda izleyecegimiz bölümler de reisi çok göreçeğimiz için harika olacak :slight_smile:

1 Beğeni

Hilkat garibesi, başka bir şey değil. Madhouse’un maharetli ellerinden alındığı anda ilk sezon kadar iyi bir iş çıkmayacağı ayan beyan ortada olsa da çok da kötü olmaz diye düşünenleri ketenpereye getirip yapalım olsun mantalitesiyle izleyenlerin gözlerini kanatmaya ant içen J.C. Staff’ı tebrik etmemek olmaz. Ne de olsa TOEİ bile prodüksiyonu aynı koşullarda seyreden bir seriyi görsel yönden bu kadar yerin dibine sokamazdı.

Olay nedir ikinci sezonu başka bir ekip mi çekecekmiş? Bu trailer de ilk sezondan farklı bir görsel görmedim bir tek Genos’un vuruşların da aşırı renk cümbüşü olmuş.

Fragmanın leş kurgusunu geçtim, (2 dakikalık fragmanın 1 dakikadan fazlası siyah ekran, sahneler arası geçişler amatör işi bile denilmeyecek düzeyde, sahnelerin devamlılığı yok; rastgele, görüntünün hikâyesine özen gösterilmeden “ortaya karışık bir şeyler koyalım işte oolum” kafasında iş yapmaya çalışmaları vs.) karakter modellemelerindeki kolaya ve ucuza kaçış, animasyonun göze parmak düzeyinde tutukluğu, karakter hareketlerinin 20. ameliyatını olacak estetik canavarları vari bir bir şekilde doğallıktan ırak olmaları ve bunun gibi birkaç mühim nedenlerden dolayı ilk sezonun çok gerisinde, amatörce bir işle karşı karşıyayız ne yazık ki.
Youtube yorumlarında veyahut Myanimelist forumunda herkesin 2. sezonu ne kadar kötü bulduğunu da görebiliriz, subjektif değil, objektif bir yargı yani.

1 Beğeni

Fragmanı izlemedim fakat Madhouse’dan başkası yapacağı için beklentiyi düşük tutmakta fayda var.

Acaba King’in gücünü bu sezonda görecek miyiz merak ediyorum. Mangayı okumayanların o andaki surat ifadelerini çok merak ediyorum. :sweat_smile:

3 Beğeni

Sezon ne zaman yayınlandı daha japonyada bile çıkmadı benim bildiğim.2dk’lık trailer ile tam net birşey anlaşılmaz ama benim için mangada ki hikayeyi iyi sunsunlar yeterli :slight_smile:

Eh görünen köy kılavuz istemez. Bile isteye kötü yapım izlememe mantalitem yüzünden 2. sezonu izleyeceğimi sanmıyorum (mangasını da güncel okuyorum zaten) ama yorumları ve puanı Michael Jackson gibi takip edeceğime şüphe yok.

1 Beğeni

Biraz daha dikkatli izledim traileri animasyan’dan kısmışlar cidden ama 1 bölüm izle bence,zaten öyle daha iyi karar verirsin izlemeyip başkalarının yorumlarına kısılı kalma.Bende çoğu yorumlarda kararsız kalıyorum çoğu yapım da, ama yinede film veya dizilerde en az 15-20dk izleyince karar veriyorum ve çoğunlukla olumsuz yorumların yersiz olduğunu görüyorum.

1 Beğeni

En sevdiğim anime ve manga olsa da umudu kesmek üzereyim. One senelerdir çizmiyor ve Murata da anime ile birlikte devam etmeye kararlı. Zaten webcomic hikayesinden de uzaklaaştı iyice. Anime desen kaç sene oldu hatırlamıyorum bile.

Trailer pek hoşuma gitmese de, benim beklentim yüksek bu sezondan. Artık, Saitama’yı zorlayacak rakipler geliyor sanırım. Tek istediğim; ilk sezonu aratmasınlar bize. Bir de artık şu Amai Mask karakterine giriş yapsınlar artık. Bu kadar gizem yeter artık. :smiley:

  1. sezon başladı gençler. İlk 2 bölüm yayınlanmış.
1 Beğeni

İlk bölüm güzeldi ama animasyonlarda gerçekten bir düşüş var. Hele Genos’un kolları çok tuhaf. King’in olayı çok güzel bir şekilde anlatıldı. King Engine tam beklediğim gibi komediydi.

Kaç bölüm olacak 2. Sezon? Ben ilk sezondan tekrar başlayacam, o zamana kadar birikir bölümler.

12 bölüm olacak. Mangasını güncel olarak takip ettiğim için eğer bu sezonu bekletirsem muhtemelen hevesim kaçabilir. Bu nedenle ben haftalık takip edeceğim.

1 Beğeni

Çizimler ilk sezona göre kıyasla kolay alışılamayacak gibi duruyor ama iptal edildi, çıkmayacak haberlerinden sonra bunada şükür.

Sadece animasyonlar da değil, müzikler de değişmiş ve iyi yönde değil. Kalite kaybı çok aşikar.

  1. sezon sanki seyirci kaybı yaşamak amacıyla çekilmiş gibi. İlk sezon efsanesinden sonra sıradan bir 2. sezon. Saitama desen hiç görünmüyor zaten. Anlam veremedim. Diğer karakterleri ön plana çıkarma gayreti var da bölümler çok silik. Bari aksiyon koyun bölümlere.

Bölümler mangası ile birebir gidiyor. Yani Saitama mangada da az çıkıyor sahneye.
Ama dediğiniz gibi seyirci kaybı yaşayacağı kesin. Savaş sahneleri çok kötü yapılmış. Gougetsu ile olan kısım çok gözüme battı. Birebir savaşı göstermese de en son başının düşdüğü sahne çok basit geldi. Sonra Centipede savaşı da olmamış. 1.sezonda Genos ile olan ve Boros ile olan savaşı mükemmeldi, ama bu hissi 2.sezonda hiçbir an vermedi.

2 Beğeni