size anlayışınız için teşekkür ederim, bir insanın asperger yüzünden zihninin aşırı hızlı çalışması nedeniyle devrik konuşabileceğini, tolkien gibi bir adamın hem türkiyeden hem de bazılarına göre boş konular açan biri olarak reankarne olabileceğini, herkesin değerlendirip yardımcı olmaya çalışmak yerine ‘ben okudum sen de okuyacaksın öyle kolay bilgi yok’ kafasında bir aşağılık kompleksiyle davrandığını görebilen tek kişisiniz, teşekkür ederim. ek olarak diğer arkadaşlara sesleniyorum, sitenizde bir tane bile guru yok üzgünüm bir kişi bile ben bütün kitaplara hakimim yardımcı olurum demedi asıl bu trajik!
Sevgili Ojela!
Dahileri tanıyamayanlar ancak onların ışığı karşısında gözleri kamaşan fanilerdir. Siz değil misiniz ki saatte onlarca sayfa yazabilen süpersonik bir dünyanın yedi harikası! Siz değil misiniz ki Tolkien’in yeryüzünde tecessüm etmiş reenkarnetül zevahiri! Siz değil misiniz ki geleceğin guruların gurusunun gurultusu! Fazla lafa hacet yok. Bulun beni! Güç içinizde! Bulun beni de basalım bu kitabı yetsin bu ayrılık! Yarın dizgiye verelim, pazartesi de matbaada. Kapağın üzerine de Giresunlu Tolkien yazdık mı tamamdır bu iş. İlk baskı 100.000.000 adet.
Ama, ama… Ya okuduklarımız aklımızı başımızdan alırsa? Ya ortada içi boş bir kabuk gibi dolaşmaya başlarsak?
Senin değerlendirebileceğimiz bir çalışman yok ki. Senin değerlendirebileceğimiz bir yazın yok! Beni çıldırtmak mı istiyorsun?
Bir gün forumda Müge Anlı moduna gireceksin deseler inanmazdım. Hayat nelere kadir. :d
Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam. Bu tutumu sergileyen biri kimsenin yardımını hak etmiyor. İhtiyacı da yokmuş. Zaten 10 saatte şaheser yaratıyormuş. Bizim gibi günde 1-2 saat kitap okuyan sünepelerin pek katkısı olmaz. Vakit kaybıyız.
Ben şahsen daha çok eğlenmeye başladim trolleme açiğa çiktiktan sonra.
Nolur bitmesin bu paslaşmalar.
arkadaşlar benim beynim i5 işlemci gibi çalışıyor, örneğin john travoltanın mucize (phenomenon) matt damonın can dostum (good will hunting) ve limitless filmlerindeki karakterler resmen beni anlatıyor, yani filmleri izleyince ve diğer insanların bu olamaz bakışlarını görünce sizlerin bana karşı güttüğünüz tavır ve linçleme çabalarınızı anlayabiliyor ve mutlu oluyorum, çünkü bir insanı sürekli pohpohlayanlar tembelleştirir eyleme geçmesini geciktirir, ancak sizler gibi sert tepki gösterip yapamazsın kardeşim tavılarıyla yaklaşanlar gerçekten insana itici güç verir, aynı kilisenin bilim insanlarını bu mantıkla icat yapmaya itmesi gibi. ben buraya yazıyorum çünkü bu yeteneğimin fark edilmesini ve insanlık için düzenlediğim projelerimi gerçekleştirmek istiyorum hepsi bu!
Hocam fanteziyi, cüceleri elfleri bırak sen, bilim kurgun daha iyiymiş
Ben Allah tarafından gönderilmiş Mehdi’yim. Tüm dünyayı yalınız Türkiye’de değil, 184 devlette görevliyim. Dünyayı kıyametten kurtaracak akla sahibim. Akıl zenginiyim.
Not: Eğleniyoruz ama arkadaşın ciddi bir psikolojik rahatsızlığının olduğunu düşünüyorum.
Troll ise çok eğlenceli, patolojik ise problemli. Bilemediğim ve emin de olamadığım için ben artık sadece okuyorum.
Trol olduğunu düşünmüyorum. Farklı farklı konular ile kendi şakasını geçmiyor. Bir konuya saplantılı bir şekilde 3 yıldır aynı konuları yazıyor.
Modlar buradaki linçin bitmesini istiyorsa uyarmak yerine başlığı kapatmalı. Başlığın sahibi kışkırtıcı bir dille konuşuyorken bizden çiçek olmamızın beklenmesi yakışık almaz.
Tolkien yalnız Oxford’da profesörlüğü bırakalı birkaç yıl oldu. Bunu bilerek git de sonra pişman olma hocam.
Tolkien 1973 yılında öldü, tek isteğim onun anlatılarının estiği sınıflarda oturmak ve en az onun kadar yetenekli akademisyen ve öğrencilerle birlikte olup burada yaşadığım kara koyun yaftalanmasını aşıp normal biri muamelesi görmek!
Tolkien severleri üzdün bu haberle hocam.
Ya şurada hiçbir kitap okumadan, hiçbir kaliteli insanla karşılaşıp üst düzey sohbet etmeden ve tamamen kendi hayalgücümle akademisyen seviyesinde bir ikna çabası içerisindeyim, hedeflerimi ve kendimi egoist bir tavırla da olsa iyi anlattığımı düşünüyorum, ama siz hala bana ekşi sözlük ergeni üslubuyla saçma sapan savunma mekanizmalarıyla saldırıyorsunuz! Lütfen yaratıcı ve zekice cevaplar verin, üçüncü sınıf felsefeci ad hominem’lerine sığınmayın!
Katılıyorum. Haklısınız. İyi günler.