Oyun İndirimleri ve Kampanyalar

Bu oyunu bilen var mı? Kuzen yolladı ama hiç duymadım.

Spiderweb’in RYO’larından biri. Avernum serisinin ikinci oyunu. Eski tip, izometrik kamera açısıyla oynanıyor ve birden fazla karakter seçip maceradan maceraya atılıyorsunuz. Stüdyonun böyle birçok oyunu var. Baldur’s Gate’den bile daha eskidir grafikleri. Çok derin oldukları söylenir. Mesela bu 40 saat ve 100 kasaba vaat ediyor.

Ben sadece Avadon’un ilk oyununu oynadım fakat pek memnun kalmadım. Demosu stüdyonun kendi sitesinde var.

2 Beğeni

Teşekkürler. Sırada onca oyun varken cazip gelmedi.

1 Beğeni

Bilgisayar toplama olayında makul seviye olaya hakimim bi ihtiyacın olursa mesaja bakar.

2 Beğeni

KartRider: Drift oyunu 3-10 Haziran betası için kodlar:
Xbox: M9VY7-6YJKW-242P9-QR9M3-TGHDZ
Steam: HE5GY-ICPMT-LDJG4
Nexon Launcher: KDCBT299354CF359

Oyun, Mario Kart’ın daha geniş platformlu hali olarak tanımlanabilir… Bütün platformlar arası oynanabiliyor hem de :slight_smile: Benim kendi hesabım hala betaya girebiliyorsa bana yolladıkları kodları da yazarım… Bu yazdıklarım ekstra kodlar :smile:

2 Beğeni

Ben steam kodunu aldım. Teşekkür ederim kod için.

1 Beğeni

Rica ederim :slight_smile:
O zaman bu da başka(bana yolladıkları) steam kodu: N0B66-ATVW2-GL42Y

Xbox kodunu kullanayım dedim ama kullanılmış. :sob:

Özelden attım… Başka kod kalmadı şimdilik… Gelirse haber veririm :slight_smile:

1 Beğeni

Xbox için gelirse bende almak isterim. :smiley:

Total war saga troy oyunu 13 Ağustosta 1 yıllığına epic store’ a özel olarak çıkacak. Çıktığı gün 24 saat boyunca ücretsiz olarak dağıtılacak. ( kalıcı)
Epic store ilk defa böyle yeni çıkacak bir oyunu bedava dağıtacak. Reklam olsun diye ne yapacaklarını şaşırdılar sanırım. :smile:

8 Beğeni

Total War serisine uzağım ama siz söyleyince trailer izledim, Aşil’in Truva kapısına dayanması gaza getirmedi değil.

2 Beğeni

Epic Store oyuncu çekeceğim diye ne yapacağını şaşırdı gerçekten :slight_smile: Total War serisinin yapımcısına çok büyük bir para ödemiş olmalılar böyle bir şey yapabilmek için. Oyuncular da kârlı, Creative Assembly da kârlı. Ama o paranın gelecek vaat eden, daha küçük çaplı bir stüdyoya gitmesini tercih ederdim. Total War serisi her türlü satar çünkü.

5 Beğeni

Bu haberi yazmaya gelmiştim. Gerçekten çok ilginç bir olay. Diyecek bir şey bulamıyorum :smile:

Bu yeni Total War oyunun bedava olacak olması herkese yarayacak sanırım. Bu tarz strateji oyunlarına tonla ek paket geliyor ve asıl oyundaki zevki doruğa çıkaran şeyler bu paketler olduğu için hiç Total War oynamayan birisi bile bedava olarak ana oyuna sahip olduğundan bir deneyeyim en azından diyecektir. Sonra ek paketleri satacaklar bu yeni kitleye,bu işte herkes kazanıyor.

3 Beğeni

Bir de epic Samurai Shodown verilecek ayın 19’unda diye haberler dönüyor bakalım ne çıkacak.

5 Beğeni
3 Beğeni

Eğer oynamadıysanız bu listede kesinlikle tavsiye ettiklerim:

• Beneath A Steel Sky (müthiş bir klasik)
  • Cayne
  • Shadow Warrior Classic

Delores: A Thimbleweed Park Adventure da fena olmayan, minik bir oyun. Thimbleweed Park oynamış olanlara daha çok hitap ediyor. Ya da onun demosu olarak da işinizi görebilir.

1 Beğeni

Teşekkürler, bakıyorum şimdi.

1 Beğeni

Epic games en son olarak Unreal Engine kullanarak oyun yapan küçük şirketlerden geliri 1 milyon doları geçmezse pay almayacak. Gerçekten hoş ve akıllıca hamle. Canımız indie stüdyolarımız bol bol faydalanacak inşallah.