Oyun İndirimleri ve Kampanyalar

Farklı bi çok platform bağlanabiliyor. Çakışmadan kastınızı tam anlamadım ama. Mesela kütüphanede bir oyununuz var; oyun hem ps4 hesabınızda hem steam hem de gog hesabınızda mevcut ise oyunun kütüphanedeki sayfasında yukarıdan hesap seçimi yapıyorsunuz.

Epic store ve steam’de bulunan aynı oyun arasında bir çakışma olur mu diye düşünmüştüm. Yorumunuzda cevap vermişsiniz zaten. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Başka başka platformda Witcher 3 sahibiysek hangi oyuna ücretsiz sahip oluyoruz onu anlamadım :grimacing:

Eğer Steam veya PS Store’un yanısıra GOG’da da sahipsen kod olarak veriyor, arkadaşına hediye edebilirsin diye. Her halükarda oyunu bir şekilde veriyor yani sahipsen.

The Sims 4 oyunu Steam’a geldi. %50 indirimli olarak 139,99 liraya satılıyor.

EA çok kazıkçı. Oyunları inanılmaz pahalıya satıyor. Daha da kötüsü eski oyunların fiyatlarına da feci zam yaptı. Dragon Age Origins’in, Dead Space’in vs fiyatı 31 liradan 129 liraya fırladı. İnsanlar EA Access’e yönelsin diye böyle bir hinlik yapılmaz ki…

2 Beğeni

Çok haklısınız. Dragon Age Origins’i bu durumdan önce indirimde 7,75 liraya almıştım. Devam oyunu olarak Dragon Age 2 ve Inquisition almak istiyordum, ama aradaki fiyat farkı aşırı fazla

1 Beğeni

Piyasada neye elini atsanız böyle maalesef. Sadece oyun piyasası için de değil bu.

1 Beğeni

Gelmiş geçmiş en oyuncu düşmanı ve en antipatik firma EA olabilir.%50 indirimle sims nasıl 140 tl edebiliyor anlamıyorum.Şu zamana kadar kendilerinden bir tane bile oyun alıp oynamadım kafam da rahat. Ubisoft bile bunların yanında melek kalır. (benim fikrim)

1 Beğeni

EA benim gözümde Westwood’u alıp oyunlarını berbat ettiklerinde bitmişti.

3 Beğeni

EA oyunları, fırsat kapsamında değiller sanki. Bedava dağıtılan oyunları 130 TL gibi bir fiyata satmak benim kaldırabileceğim bir şey değil. İlk çıktığı dönemde 5 dolara almışım ben oyunları indirim bekleyip, o dönemde dolar sanırım 2.3 falanmış 10-12 TL gibi bir fiyata gelmiş tüm oyunlar.

Tüm oyunlara 13 TL vermişim.

2 Beğeni

Gamebillet’te bayağı güzel indirimler var. Darksider Genesis 41 TL, AC: Origins 58 TL, Battlechasers 10 TL (JRPG), Elex 25 TL (Risen’ın yapımcısından), Expeditions Viking 16 TL (iyi bir taktik-ryo), Hard West 3,90 (şaka gibi), Phantom Doctrine (strateji sevenlere) 13 TL, Sunset Overdrive (çok eğlencelidir) 20 TL vb.

Buradan birkaç defa alışveriş yaptım. Steam’den 1-2 lira daha ucuza geliyor oyunlar. Geri iade etmeyeceğinizden emin olduğunuz oyunlar için değerlendirilebilir. Uplay ve Epic Store gibi mağaza seçenekleri de var, hangi platform için aldığınıza dikkat etmek lazım o yüzden.

2 Beğeni

Zamanında gözüm dönmüş galiba 4 tane bundle almışım. Onları da hiç kullanmamış. Expired olarak gözüküyor :anguished: keylere ulaşabilirsem buradan bedava dağıtacağım.

Herhangi bi platformda Witcher 3 sahibiyseniz gog a o platformunuzu giriş yapıp bağlarsanız gog üzerinden Witcher 3 sahibi oluyorsunuz.

1 Beğeni

Steam yaz indirimleri bu hafta içinde başlayacak muhtemelen ama hangi gün olduğu sızdırıldı mı ? Ben 25’i diye okumuştum bir yerde

1 Beğeni

Doğrulanmamış bir şekilde 25 haziran olarak gözüküyor steamdb sayfasında.
https://steamdb.info/sales/history/

1 Beğeni

steamdb yazıyorsa doğrudur hocam gözlerimizi perşembe gününe çevirdik :money_mouth_face:

Steam’in kendi sayfasında yazıyor 25 haziran diye :grin:

1 Beğeni

Öyleyse daha iyi. Bu indirim döneminde ya epic store bedava dağıtırsa korkusuyla alışveriş yapacağım, ama indirim indirimdir.

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Fırsat/Kampanya Alanı