Oyun oynamak bile kaçyüz lira oldu
The Witcher Trilogy %75 indirimle 74,10 TL Steam’de
A Christmas Carol temalı bir oyun Nextfest’te görücüye çıkmış.
Diablo IV için sanırım içerikde verecekler… Keşke oyun olsaydı ama ![]()
Haftaya Gamepass’e zam geliyor. 44TL’den 120TL’ye şahlanıyor. Ben yukarıda paylaşılan yöntemi izleyerek 2026 Hazirana kadar abone oldum. Söylendiği gibi 1035 TL’ye geldi. 9 Aylık yeni fiyata 36 ay abonelik almış oluyorsunuz. Bu yöntemin çalışması için sanırım Ultimate aboneliği olmayan bir hesabınız olması gerekliymiş.
Türkçe altyazı desteği de bulunan bu oyun baya indirim görmüş .Sherlock Holmes sevenler için çok güzel bir oyun tavsiye ederim.Oyunun normal sürümü indirim görmemiş ama deluxe sürümü resimde göründüğü gibi baya indirim görmüş .
Arkadaşlar Diablo 4’ü PS5 üzerinden en uygun nereden alabilirim fikri olan var mı? Dijital ya da fiziksel olarak?
Ps Store’dan alabilirsin.
Yarın Steam Yaz İndirimleri başlayacak. Yaz indirimleri sonrası varsayılan olarak 10TL alınan dolar kurunun 20TL’ye çıkacağı söylentileri var. Dolar 30’a gittiği için boş çıkacağını sanmıyorum. Yaz İnidimlerinden almayı düşündüğünüz oyunları almakta fayda var. Ben de Elden Ring kovalayacağım.
Akşam 19’de başlıyormuş. Elden Ring indirime girerse ben de almayı planlıyorum.
- 00 değil miydi ya?
Sakin arkadaşlar daha 1 gün var indirimlere.
19.00 gördüm ama bazen bu gece saati falan derken işler değişebiliyor. :d
İndirimler yarın akşam 20.00’de başlayacak diye biliyorum.
https://steamdb.info/sales/history/
Geri sayımı buradan takip edebilirsiniz.
Hem haber vermiş olayım hem de fikir alayım. Daha önce bu tarz oyun oynamadım ancak fiyatının bu oyuna göre çok uygun olduğunu söylüyorlar. Önerir misiniz?
2 ucu var bu tercihin. Ya ilk oyunda bırakırsın yada üstüne bir de elden ring alırsın.
İkinci oyun en kötü DS oyunudur. Bunun sebebi Miyazaki’nin oyunu yapmamış olması. Bende oyunu oynamadım ama sürekli etrafta görüyorum yerden yere vuranları. Bence ilk oyun ile başlasanız daha iyi. Birde ikinci oyunda hitbox sorunu var.