Hem haber vermiş olayım hem de fikir alayım. Daha önce bu tarz oyun oynamadım ancak fiyatının bu oyuna göre çok uygun olduğunu söylüyorlar. Önerir misiniz?
2 ucu var bu tercihin. Ya ilk oyunda bırakırsın yada üstüne bir de elden ring alırsın.
İkinci oyun en kötü DS oyunudur. Bunun sebebi Miyazaki’nin oyunu yapmamış olması. Bende oyunu oynamadım ama sürekli etrafta görüyorum yerden yere vuranları. Bence ilk oyun ile başlasanız daha iyi. Birde ikinci oyunda hitbox sorunu var.
Elden Ring harici bütün soulsları oynamış biri olarak 2 en az beğendiğim olmustu hatta platine falan zorlamadim yani direk o kadar kötüydü yanlışım yoksa Miyazaki projede bile çok fazla rol almamıştı. Bunun yerine Sekiro öneririm 149tl civarı.
Şimdilik böyle başladım belki 2-3 indie daha alırım artık fiyatların albenisi kalmadı.
Oyunu kaçıranlar için güzel fırsat, siteden alışveriş yapmadım ama alanlar bir sıkıntı yaşamamış.
Steam yaz indirimlerinde hala alınabilecekler oyunların bir listesini hazırlayabilecek bir arkadaş var mı Yeni zamlardan sonra muhtemelen almayacağız.
Evet gerçekten fırsat olan değecek oyunları biri listelese ne güzel olur
- oyun yoldayken ilk oyun 3 ekmek parasına düşmüş. En tırt PC’de de çalışır. Gayet güzel bir oyun.
Önümüzdeki aylarda kur güncellemesi olabilir. Bence alacağınız oyunlar varsa çok düşünmeyin derim. Ben bugün alacağım bir kısmını.
Bunu PS’de oynamış, hiç beğenmemiştim İlerde epic ücretsiz verir gibi geliyor bana. Yine de oynamak isteyen için 85 TL çok uygun bir fiyatmış.
https://twitter.com/ludenoid/status/1675509891316736001?s=20
Ben de şu an oynuyorum 42 saatİ geçmişim. Sırf hikayenin sonunu görmek için devam ediyorum bayağı sıkılmaya başladım ama gameplay süresiyle bile 100 liraya değer.
Steam’de 134,75 TL olan DEATHLOOP, Humble’da 74,75 TL
Bu oyuna her zaman aklımdan 75 lira fiyat biçiyordum. O yüzden gördüğüm gibi kaptım teşekkür ederim.
Ben de 50 lira altına sudan ucuz olan birkaç oyunu paylaşayım.
TWD Definitive Series 30 liraya kadar düşmüş. Yaklaşık 45-50 saat oynama süresi olan bir paket olduğundan dolayı halen almamış olan varsa kaçırmasın.
Exodus sırf görselliği için bile oynanır bu fiyata bedava.
Hazır Blasphemous’un ikinci oyunu duyurulmuşken nispeten daha kolay bir souls-like oyunu oynamak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Piksel sanat tasarımı harika olan bir oyun.
Oxygen Not Included İki ekmek parasına saatlerce oynayabileceğiniz uzayda geçen kaynak yönetimi oyunu.
Sanitarium: İnsanı halen gerim gerim geren ve hayvani zorlukta bulmacaları olan efsane bir oyun, kaçırmayın.
Wasteland 3: Sıra tabanlı kıyamet sonrası RYO’su. İkinci oyunu da %75 indirime girmiş. Ek olarak ikinci oyunun Türkçe dil desteği var.
BONUS: Müstehcen kızlar, beni yalnız bırakın! Ben sadece Oyun Oynamak ve Anime İzlemek istiyorum!
Bunu ve devam oyununu tavsiye eder misiniz?