Oyun İndirimleri ve Kampanyalar

Arkadaşlar size bir soru. Sizce hangisi bütçem teline yetiyor. İkisi arasında baya bir kaldım. Muhtemelen indirimden sonra ikisi de zamlanır. Öneriniz nedir

2 Beğeni

400 liraya dlc alma psikolojisine daha giremediğimden dolayı sizin yerinizde olsam Spider-Man’i tercih ederdim.

2 Beğeni

Normalde Spider Man oyunun çok sevmiyorum. Ama benim tercihim Spider man olurdu. Hem şimdi hemen oynamaya başlarsınız. Dlc sonbahar da çıkacak.

2 Beğeni

Bozuk ve sahtekar oyunun DLC’si ile iyi görünen bir oyun arasında kalmışsın. Ben Spider-man’ı alırdım.

Not: Cyberpunk’ı pre-order edip oynadım. Spider-man’i güncel teknik yetersizlikler sebebiyle oynayamayacağım için şimdilik istek listemde bekliyor.

4 Beğeni

İkisini de almalısın. Birisi armut diğeri karpuz.

1 Beğeni

Spider Man daha iyi bir tercih olacaktır. Açıkçası Cyberpunk DLC’sinin iyi olacağını düşünüyorum ama oyunun temelinde ciddi sıkıntılar var, RPG türüne değiştireceğim kafasıyla çıkıp, ortalama üstü bir aksiyon oyunu oldu kanımca (bu duruma yavaş yavaş güncelleme alarak geldi bu arada en başta berbat haldeydi). Ama Spider-Man daha düz hikaye, güzel ve akıcı dövüş mekanikleri ile fena oyun sayılmaz diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Spiderman seviyorsanız o oyunu da çok seversiniz bence. Estetiklik açısından tam spiderman hissi veriyor oynarken.

1 Beğeni

Benim de bir sorum olacak Sekiro’yu bitirdim ve Souls serisine girmek istiyorum fakat fiyat pahalı geldi açıkçası. 300 tl değer mi sizce? Onun yerine bir sürü farklı oyunda alabilirim bilemedim…

3 Beğeni

Dünyanın en iyi oyunu. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

dark souls 2 60 tl onu bir dene derim sararsa diğerlerine de bakabilirsin

1 Beğeni

Serinin en kötü oyunu o. Bunu da ben belirtmiş olayım. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bir çılgınlık yapıp Elden Ring + Dark Souls 3 + Sekiro aldım. Yanlış mı yaptım bilmiyorum? Sanki oynayamayacağım 3 oyuna 1000 tl vermişim gibi hissediyorum. En son geçen sene Dark Soul 2’yi deneyip ilk boss savaşını geçemeyince yarım bırakmıştım.

Bu kadar iddialıysanız kaçırmayayım o zaman. :slight_smile:

@beltos onu aldım hocam, seriyi seveceğimi düşünüyorum Sekiro’ya bayıldım çünkü.

@Elmakurdu23 Dark Souls 2 hakkında bilgi sahibi değilim ama Sekiro’da sistemi kavradıktan ve düşman hareketlerini öğrenip parry atmayı başarabildikten sonra oyundan zevk almaya başlıyorsunuz. İlk 5-10 saat alışma sürecine dayanmak gerekiyor sadece.

1 Beğeni

Sekiro, Bloodborne gibi hızlı oynanan bir oyun. Mekanikler farklı souls oyunlarıyla. Souls oyunlarında kalkansız çata çuta kese kese gitmen acemi olduğun için imkansız olacaktır. Dark Souls 1, Demon Souls gibi mobilitenin en düşük olduğu oyun. Sekiro gibi 2 tane silahın yok. Yaklaşık 120 civarı silah var. Neyse daha fazla yazmayayım işin büyüsü kaçmasın. Hadi bakalım hemen başla ölmeye. :joy:

1 Beğeni

Sekiro hakkında herkes öyle diyor. Belli bir qlışma süreci var.

Ben Souls Like oyunları alırken araştırma yaptım. Anladığım kadarıyla DS 3 içlerinde en çevik olan karaktere sahip. O yüzden DS 3 almanız daha iyi olabilir. Şahsen benim tercihim o yönde oldu.

1 Beğeni

Hocam öğrenci olduğumdan şimdilik bütçe yetmiyor. :smiley: Bir sonraki indirimde onu da alacağım.

1 Beğeni

Sekiro dünyanın en iyi aksiyon oyunudur. Tartışmaya bütün bedenimle hazırım.

Diğer Souls lar gibi dodge, block ardından rastgele kılıç salla değil.

Düşmanlarının nefesini ve terini yakından hissediyorsun.

Gerçi bunda katana denen muhteşem kılıç tasarımın etkisi büyük :slight_smile:

1 Beğeni

Bravo valla hocamlar. Durduk yere Sekiro diye bir şeyi soktunuz aklıma. Ben ne güzel ucuz birkaç oyun alıp kaçacaktım yaz indirimlerinden. Ah ah😂.

1 Beğeni

Bu indirimde kaçırırsan üzülürsün. Bir daha düşmeyebilir bu fiyata. Ama zor oyun bunu bilerek alın.

1 Beğeni

Artık Fortnite oynayan arkadaşlarınla ilişki durumunu gözden geçirmen gerekecek.

Elite oyuncular kulübüne hoş geldin.

Üyeler:

Old schoolcular (Baldur’s Gate, Resident Evil, MGS)
Souls cular (Dark Souls, Sekiro)
Yılmadan bölüm geçmeye çalışanlar ( Crash Bandicoot, Cuphead, Super Meat Boy)
Eskilerin tadını yenilerin bağımsızlarında arayanlar (Darkest Dungeon, City Skyline, Hades)
Grand Stratejistler (EU4, CK2, Victoria 2, CİV)
Tetrisciler

Not: LOL ve Dotacılar giremez, girmeleri teklif dahil edilemez. (600 saat Dota2 oynamış adamım :DD )

4 Beğeni