Jeeundo
(Şeyma)
Aralık 9, 2021, 7:11öö
3
Bu baskıdan okuyanlar varsa burada yorum yaparsa güzel olur. Fiyatlar dolayısıyla Alfa çıkarsa da onlardan alabileceğimi sanmıyorum çünkü.
2 Beğeni
Jeeundo
(Şeyma)
Aralık 9, 2021, 8:26öö
5
Evet ama ne zaman bilmiyorum.
1 Beğeni
alper
Aralık 9, 2021, 8:40öö
6
ALFA Şubat - Mart 22 @tuebche
Yine galiba forumda paylaşıldı. Dedalus da karton kapak seriyi tamamlayınca ciltli baskı yapma ihtimali var.
2 Beğeni
Pardayanları en uygun nereden nasıl alabiliriz acaba? Eski 20 TL küsurlu fiyatlardan alabilsek ah ahhh.
1 Beğeni
alper
Aralık 24, 2021, 7:41öö
10
Kitapmatik olabilir. Galiba 2 zammı görmediler.
KY
Kitapmatik
kitapmatik tedarik - gönderim süreci hakkında bir fikrim yok. Geçen yıllarda 1-2 siparişim olmuştu, süreç nasıldı hatırlamıyorum.
2 Beğeni
Teminde sorun yaşayabilirler. Bu arkadaş Dedalus’un neysi bilmiyorum ama şöyle bir açıklaması var.
3 Beğeni
Furkazoid
(Ünsal)
Aralık 24, 2021, 11:45öö
12
Kitapbulut’a da bakbilirsiniz. 7. ve 8. kitap çıktığında %60 indirime girmişti. Arada indirim oranlari değişiyor, takip etmek gerek. Serinin bazı ürünlerinde ise en uygun fiyat etiketi var.
3 Beğeni
mete_hun
(Mete Hun)
Ocak 11, 2022, 11:11öö
14
Piyasadaki en uygun fiyat diyebilirim. Bugün Kitapyurdu adresinden 10 kitabın ücreti 387 lira tutmuştu. Bu seri eğer ki tekrar basimlara gitmezse büyük ihtimalle fiyatı artacak ve bir de sahafçıların eline düşerse geçmiş olsun…
1 Beğeni
Bende üçüncü kitaba geçtim, bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim.
1 Beğeni
Editöryel anlamda nasıl kitap? Bazı yazım yanlışları olduğuna dair yorumlar okudum ama.
1 Beğeni
Seri toplam kaç kitap arkadaşlar?
Ekleme: Eğer baktığım yer doğru ise daha önce başka yayınevinden çıkmış bu seri ve tam 28 kitapmış
2 Beğeni
10 kitap olacak. Son kitapta çıkmak üzere. Daha önce yayımlanan bölünmüş ve tam metin değilmiş sanırım.
4 Beğeni