Pegasus Yayınları Soru Hattı

Ne hikmet ise şurayı hatırlıyorum

Ama burayı gözden kaçırmışım demek ki

Yaşlılığıma verin verdiğiniz cevabı ikiletmiş gibi oldum.

3 Beğeni

Witcher serisi var yıl sonuna o gelecek derken ne demek istediniz?

Yedinci kitabı kastetmiştim. Altıncı kitap bu ay içinde veya ağustos başı gibi çıkacak.

10 Beğeni

Demek seriyi bu sene tamamlıyoruz, müthiş haber!

2 Beğeni

Her kitabın ismi geçmiş ama Çöküş sert kapak baskı için bir şey denmemiş, Kurgu dışı kitaplardan birisi Çöküş sert kapak baskı mı?

2 Beğeni

İlk önce Red Queen’s War’un gelmesine sevindim :slight_smile: Bu serisini diğerinden daha çok merak ediyorum.

1 Beğeni

Eleanor Herman - Kralların Mirası 2 için herhangi bir haber var mı?

İlk serisi kadar sevmedim ben, ana karakter yüzündendi galiba.

Cormoran Strike serisinin yeni kitabı "Lethal White"ın akıbeti ne acaba?

2 Beğeni

Benim pek bir bilgim yok aslında. Sadece okuduğum yorumlarda çoğunlukla sevilmişti. Sadece ana karakterin Jorg’dan daha farklı olduğunu biliyorum.

Dikenlikler prensi ve devam kitablarını sevemyen çok.

Ben ilk iki kitabı sevdim. Hatta bence serideki en iyi kitap ikinci kitap. Şu an sonuncu kitabı okuyorum ama bir türlü bitiremedim. Diğer kitaplardan aldığım tadı alamıyorum malesef.

1 Beğeni

Umarım bu defa ciltte ayraç yerine kullanılan şu ipten koyarlar. Adını hala bilmiyorum :smiley:

1 Beğeni

Sevmeyeni olduğu kadar seveni de çok emin olabilirsin. Hele yurtdışında ki kitlesi şaşırtıcı şekilde sadık, özellikle yazara.

1 Beğeni

Doğru, Jorg ilk kitapta atarlı ergen modunda ve bazı sahneler özellikle bayan okuyuculara direk kitabı bıraktırıyor. Sonraki kitaplarda hem hikaye daha güzel hem de Jorg’un karakteri. İlkini beğenip sonraki kitaplarını sevmeyen duymadım.

1 Beğeni

Tüyap İstanbul’a kadar veyahut çıkış tarihini o zamana denk getirmeyi planladığınız kitaplar var mı? Özel baskı falan belki? :grin:

@Jeeundo @patriotic @M3rett0 yorumlarınız sayesinde seriyi yeniden listeye ekledim. Zaten bu aralar aklımı kuracalamaya başlamıştı bu seri yeniden. Acaba alasa mı diye düşünuyordum.

2 Beğeni

Jordan Peterson’ın kitabı ne zaman çıkacak bilginiz var mı?

N11de bulun Brandon Mull serileri indirimleri ne kadar daha sürer?

Yok. O bende değil. Tam tarihini bilemiyorum ama o da çıkacak diye biliyorum.

Şu an için bildiğim bir gelişme yok.

Bu yıl içinde raflarda olmasını ümit ediyoruz.

Önümüzdeki yıl içinde çıkarmak istiyoruz.

İndirimler, fiyat politikası, satış, vs. gibi konularda sizden çok daha fazla şey bilmiyorum.

8 Beğeni