Pegasus Yayınları Soru Hattı

Planlarımız arasında. Hatta çevirisi de tamamlandı, hem de sevgili @mit tarafından. Ancak kuşe kağıda, ciltli, renkli olarak basilmasinin maliyeti bir anda firladigi için şimdilik erteledik.

10 Beğeni

Bahse konu olan kitap ve baskı bu mu? Maliyet artık bugünden en iyi ihtimalle 5 - 10 seneye azalmaz, umarım çok uzak bir geleceğe ertelenmemiştir.

1 Beğeni

Lütfen salın gelsin üstadım. Kitaplarda zaten harita yok. Ülkeler, krallar, canavarlar, büyüler, iksirler vs. bir ton içeriği akılda tutmak zor oluyor. Şimdilik internetten araştırıyoruz ama kitap çok güzel duruyor.:grin: Zaten piyasanın düzeleceği yok.

2 Beğeni

Mecbur salacağız bir gün. Sonuçta yurtdışıyla bir anlaşmamız ve bağlı kalmamız gereken tarihler de var. Bakalım, bir gün derin bir nefes alıp ilan edeceğiz çıkış tarihini.

23 Beğeni

cevabınız için teşekkürler…ben de arkadaşlarıma katılıyorum.Ayrıca yarın bugünden iyi olmayacak gibi gözüküyor piyasada…Birçok okur ve witcher hayranı sabırsızlıkla bekliyor bu baskıyı…En kısa zamansa baskı haberi almayı umuyoruz :slight_smile:

1 Beğeni

The Sword of Truth serisi devam edecek mi aceba?

4 temmuzda yazılan yazı

1 Beğeni

Merhabalar. Trudi Canavan’ın The Traitor Spy serisini basmayı düşünüyor musunuz?

Merhaba, Çolak Kral’ın devam kitabını ne zaman görebiliriz?

3 Beğeni

Aurora Rising kitabını çevirmeyi düşünüyor musunuz ?

Yanıt için teşekkür ederim. Açıkçası seri cok uzun kitapları ikili çıkarıyorlar. Devamı gelmez diye korkuyorum biraz. Ingilizce hali biraz garip okumayı denedim ama ilgim dağılıyor okurken. Umarım sonuna kadar devam ederler. Keşke ciltli tek cilt şeklinde çıkarsalar. Tanesi 30 olacağına ikisi bir 60 olsa. Vardır tabi bir sebebi tabi de.

Hyperion için kabaca bir çıkış tarihi belli oldu mu acaba, şöyle yıl sonu olur, yıl başı olur, ilkbahar falan gibi? Tabi daha kesin tarih verebilirseniz o da kabulümüzdür.

8 Beğeni

Asa lind- KUMKURDU kitabını hem satış sitelerinde gende fiziksel mağazalarda bulamıyoruz.
Acaba tekrar basımı olacak mı?
Ya da yayın hakları hala sizde mi?
Ya da bulmayı biz mi beceremiyoruz ? :grin:

1 Beğeni

Galaktik Sosisli kitabının yazarı Max Brallier’in The Last Kids on Earth isminde bir Zombi serisi mevcut. Serinin Goodreads puanları da dikkat çekici. Yayınlamayı düşünüyor musunuz ya da düşünür müsünüz?

1 Beğeni

Ayn Rand’ın kitaplarını bekliyorum.

3 Beğeni

Lütfen Ayn Rand’ın kitaplarıyla ilgili haberler verin.

1 Beğeni

ayn rand hayatın kaynağı basılacak mı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Geçen gün sordum basılacak dediler Ayn Rand’ın tüm kitapları.

merhaba Çolak kral ve cüceler serisi devam edicek mi uzun zamandır devam kitaplarından haber yok,almaya korkuyorum basılmayacak diye basılacak mı bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

2 Beğeni

Çok önceden Çolak Kral için önümüzdeki yılın ilk ayları denmişti. Ama keşke bu yıl çıkabilse…

2 Beğeni