Onu yayınevi yetkilisine sormak lazım tabi ama dağıtım sitelerine stoklu veriyorlar diye biliyorum.
Şu süreçte nasıl işliyor tam emin değilim.
Onu yayınevi yetkilisine sormak lazım tabi ama dağıtım sitelerine stoklu veriyorlar diye biliyorum.
Şu süreçte nasıl işliyor tam emin değilim.
Ne oldu bizim Valis’e bilen var mı?
Sanırım bunlar da Alfa’nın Lem kitaplığına ait iki yeni kitabın kapakları. Adlarını bilemedim
@Okuryorum, ben de Dönüşüm Hastanesi diye tahmin ettim, ama emin değilim.
Bu arada kapakları yanlış başlığa eklemişim
İlki siberya sanırım, diğeri de dönüşüm hastanesi mi? Kapaklardan yola çıktım tamamen.
3- Yıldız Güncesi
4- Dönüşüm Hastanesi
5- İnsanın Bir Dakikası (planlanıyor)
Aden’i okudum ama hatalardan geçilmiyor kitap. Yarım bırakmanın eşiğinden döndüm. Ki çok hevesle başlamıştım. Umarım serinin diğer kitaplarında bu hatalar minimuma iner.
Açıkçası bu durumları neredeyse her konuşmamda yetkililere iletiyorum. Umarım bundan sonraki süreçte bu hataları görmeyiz.
Gel de sipariş geçme şimdi. Teşekkür ederim haber için.
Bu Valis üçleme miydi ? Tek kitap mı ?
Üçleme.
Devam kitapları da çıksa bir an önce
Yani üzmek istemem ama bu illet olduğu sürece çıkması çok uzun sürer.
Yani en azından çeviriler biter diye düşünüyorum. Tabi fiyatlarda alıp başını gitmiş olur
Sürekli indirim kovalamaya devam o zaman.
Ya Yüksek Şatodaki Adam’ın çevirisi yine aynı olmasının ne gereği varmış Allah aşkına. Su çevirmenden bi kurtulamıyorum arkadaş, nereye elimi atsam denk geliyor ya
Umarım Valis serisinin devam kitaplarının gelmesi çok uzun sürmez de hemen okumaya başlayabiliriz.
Hangi çevirmen, Dost Körpe mi yoksa?
Evet Dost Körpe çevirisi denmişti.
5-6 yıl önce 6.45’ten Yüksek Şatodaki Adam’ı okumaya çalışmıştım ve sanırım 50li sayfalarda bırakmak zorunda kalmıştım. Alfa’dan çıkacak Dost Körpe çevirisi umarım iyi olur