Prime Day'de İstediği İndirimi Yakalayamamışlar Cemiyeti

Kitapoloji indirimini kaçırdığı için hayıflanananlar cemiyeti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de böyle bir cemiyetimiz olsun bakalım. Alışverişe hazır, kartları çıkarmış, paraları hazırlamış ama hayal kırıklığı ile karşılaşmış olan kardeşlerimize özel…

9 Beğeni

Hocam bunun zıddını açsak ne kadar etik olur? Prime Day’i beklemeyip havalarda olanlar olarak.

O kadar sepet oluşturmuştum, bir tane kitaba gelen zam dışında sepetimde değişiklik olmayınca bir miktar hüzün eşliğinde tek tek sepetimden çıkardım o kitapları. :neutral_face:

1 Beğeni

Böyle olacağını hissetmiştim. PrimeDay öncesi kitaplarda yapılan indirim hiç bir kategoride yapılmadı çünkü.
Üzülmemenizi tavsiye ederim kitap kategorisi her zaman piyasadan daha uygun ve dönemsel indirimli olacak muhtemelen.

Amazon zaten uygun fiyatlı sattığı için çok sıkıntı olmadı. Ama %70 tarzı bir şeyler gelse fena olmazdı hani. :smirk:

Önümüzdeki ay black friday indirimleri olur. Bi ihtimal Amazonda daha çok çeşit kitap yine aşağı yukarı bu fiyatlara inebilir.

Zaten %60 aman aman bir indirim değil. Geçen sene D&R İdefix vs. Şahane Cuma ayağına bir sürü yayınevini %45 - %50 indirime almıştı (Alfa, İş Bankası, Altın Kitaplar vs.) Sepet kodları ile %60’a yakın indirim oranına ulaşıyordu, hem de her çeşit kitap vardı. Bu sene de benzer bir şeyler olabilir.

3 Beğeni

Zaman zaman güzel indirimler oluyor. Paranızı saklayın, ben ve diğer forum arkadaşlarınız elimizden geldiğince indirimleri paylaşıyoruz zaten. Kitap Fırsat/Kampanya Alanı konusunu takip edin. Daha özel indirimler için de Tayfa rozetini öneriyorum. :slightly_smiling_face:

@asfgdjh

2 Beğeni

Prime day bana biraz “depoları boşaltalım” etkinliği gibi hissettirdi. Ama beklentim büyüktü açıkçası.

1 Beğeni

Ben buranın aksine hiç beklentiye girmedim ama etkinlik zaten yarına kadar, tükenen ürünlerin yerine sürekli başka ürünler de ekleniyor. Hala şans var bence olmasa da bir sürü kod ile bir sürü alışveriş yaptık bence sorun yok.

Benim için tam bir hayal kırıklığı. Sadece Dan Brown aldım iyi fiyata.

1 Beğeni

Prime Day’den benim de umudum vardı ama biraz hayal kırıklığına uğrattı. Prime Day Özel İndirim olarak sunduğu bazı şeylerin fiyatı rakip sitelerde daha düşük.

Yakıştı mı? :frowning:

2 Beğeni