Yazar torpili demiyelimde güzel gelen zarlar diyelim.
Zar gelmeyincede böle oluyor.Kapıyı açamıyorlar.
Yazar torpili demiyelimde güzel gelen zarlar diyelim.
Zar gelmeyincede böle oluyor.Kapıyı açamıyorlar.
Bir teori Drizzt’in iki tanrı tarafından da (Mielikki ve Lolth) kollandığı için bu kadar şanslı olduğu yönünde.
Serinin bir kitabında bu konu işleniyordu diye hatırlıyorum ama bir sonuca erdi mi bilmiyorum.
Redditte birkaç kişinin bu konuyla ilgili yorumunu gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum son kitapları okumadığım için. Tamamen özgür olabilmek için artık hiç bir tanrıyı takip etmediğini, inanç krizinden sonra Miellikki öğretilerini bıraktığını yazmışlar. Yine bir yorumda Catti Brie’nin seçilmişlerden biri olduğunu gördüm ama doğru değildir umarım 
Vay anasını diyebildim sadece
Ben tez zamanda başlayayım, merakım körüklendi iyice 
İnanmamıştım ama harbiden de matbaa sorunuymuş.
İthaki Bey napıyorsunuz 
…Ve cüzdanlar boşaldı. İthaki insan azar azar basar ki bizde alalım. Neyse bunada şükür 
Birisi bana gerçeği söyleyebilir mi? @fortknoxt photoshop mu yapıyor, yoksa ben mi halüsinasyon görüyorum? 
Darısı Ejderha Mızrağı’na diyelim o zaman.
Ejderha Mızrağı’ndan da Raistlin Tarihçeleri’ni (Ruhdöveni ve Silah Kardeşliği) basacakmış İthaki. İlk üçleme ve Efsaneler Üçlemesi için de yeniden baskı kararı almışlar. İthaki yan hikayelere girmez diye düşünüyordum ama basacak inşallah. 
Güzel bir haber 
Ahaha şimdi gördüm, keşke başka bir şey dileseymişim 
Kristal Parçası yok.
Drizzt efsanesinin devam devam kitaplarını ilk üçleme kadar sevmemiştim. (Serinin 7 kitabını okudum)
Sonraki kitaplarda yazım kalitesi artıyor mu?
Okumayan varsa tavsiye ederim. Özellikle Kara Ayna hikayesi romanlarda bazen yaşanan fikir ayrılıklarında önemli yer tutar.
Tanıdık matbaa olsada şunları kitap haline getirebilsek keşke.
Muhteşem hikayeler
Paylaştığınız için teşekkürler.
Tanıdık matbaaya gerek yok ki. Düzenleyip hazırlayın dijital ofsetten istediğiniz miktarda bir üç beş bastırın.