R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

Resim gayet güzel ama bir tarafta fazladan bacak var sanki.

10 bacaklı örümcekler de var ve ben hızımı alamamışım.

Kitapta dwarf geliyor şunu rahatça kesiyor ya inanamıyorum :grin:

Sonuçta lanet olayı, 8 de olur 10 da :slight_smile:

Büyük yaratıklarda çokça görülen her tarafı zırhlı ama karnı yumuşak olayını ne zaman çözecekler bilmiyorum.

1 Beğeni

Kritik vuracak yer lazım o kadarda değil. :sweat_smile: Tek atması bayıyor ama bir yerden sonra.

1 Beğeni

Yaratığın boy 3 metre tek bacakla cüceyi halleder. Drowlar da buna hayvanmış gibi davranıyor o da saçma. Fantezide gerçekçilik ararım.

1 Beğeni

Drow’a yüksek kalıyor yaratığın zayıf noktası. Refleksleri falan normal bir drowdan iyi olması lazım. 1-2 drowla rahat baş eder yaratık. Öte yandan Drizzt Errtu’yu yeniyor. :sweat_smile:

1 Beğeni

Mağaralar dar geliyor haraket kabileyeti için bir de lanetli oldukları için alt sınıflar yazık, şu güzelliğe bakar mısın. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bahsi geçince merak ettim, Wayvern’in challenge raiting 6, Ork 1/2, Drider 7. (3 edition). Bunu rahat kesmeleri zor.

Belki frp oyununda bir drider kahraman grubunu tek başına yok ediyordur ama kitaplarda yazar karakterini öldüremez.

2 Beğeni

Gerçi Drizzt Forgetten Realms kurallarından biraz bağımsız bir karakter. Son birkaç senede oturttular seviyesini.

1 Beğeni

Drizzt’i Buffy halleder :slight_smile: dizi tavsiyesi vereyim.

1 Beğeni

Wulfgar ve Catti-brie torpilinin yanında hiç kalır.

1 Beğeni

Adam ölümden döndü. :sweat_smile:

1 Beğeni

Yazarın umutsuz çabalarına acıyorum-acıyordum güncel okuduğum eski zamanlarda.

1 Beğeni

Ölü kalsa daha iyidi bence. Hatta onun yerine Zaknafein dirilse daha iyidi. Gereksizdi zaten onsuz karakter gelişimine başlanmıştı karakterlerin. Herkes öldüğünü kabullenmişti gerek yoktu.

Salvatore kendini romantik sanıyor aşk dostluk nedir, ben drow ihaneti okumak istiyorum elinin altında böyle bir hazine varken.

Şimdi bir amerikalı gelse vayy bizim 30 yıl önceki kitapları ne güzel tartışıyorsunuz hala dese ne diyelim. Utanalım ithaki.

2 Beğeni

Kavak Yelleri’ne döndü konu bir ara.

Catti-brie on parmağında on marifet. İstemesi yetiyor.

Wulfgar bana hep grubun Küçük Emrah’ı gibi gelir. Sanki yazar Drizzt’e yapamadıklarının acısını bundan çıkarıyor.

2 Beğeni

Sadece 2 saatte 53 sayfa eklemişiz bu konuya. Seviyoruz çözsünler okuyalım. Eleştirdiğimiz yerleri de bütün olarak seviyoruz.

Ve şahsen ejderha mızrağını daha çok severim. Onun bir başlığı yok.

4 Beğeni

Merak ettim baktım spoiler yedim :scream:

2 Beğeni

2 Beğeni