R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

Toplanalım :slight_smile: hiç yoktan gündemde kalır.

2 Beğeni

Ben varım :slight_smile: .

2 Beğeni

Ben bir kaç kez yazmıştım ama kimse kaale alıp cevap yazmadığı için bırakmıştım. Aslında İthaki’ye sadece Drizzt için değil başka kitaplar için de sormuştum ama onlara da cevap alamamıştım. Takip ettiğim diğer yayınavlerinde genelde muhattap buluyorum ama İthaki pek sallamıyor, en azından beni.

3 Beğeni

2019’da İthaki’ye Silverberg kitaplarını sormuştum 2020 demişlerdi. Fıkra bu kadar.

5 Beğeni

Eskiden böyle değillerdi.

Twitterda yayınevi darlama organizasyonunu birimiz düzenlese güzel olmaz mı? :slight_smile: Drizzt ve Kadim kanunlar devam kitapları hakkında forumda bir organizasyon yapalım ve Twitter üzerinden darlayalim yayınevini. İlla ki birimize dönerler. :slight_smile:

2 Beğeni

Dönmeleri sıkıntı değil ki hocam, 2023’te devamının gelmesini planlıyoruz diyecekler, 2023 biterken 2024’e sarktı olacak, 2024 boyunca hiç ses çıkarmayacaklar, sonra 2025’te nerede kaldı diye yine soracağız ve 2026’da devamının gelmesini planlıyoruz diyecekler. :joy:

4 Beğeni

6 gün önceki R. A. Salvatore Ask Me Anything’inden.

: -))
image

https://www.reddit.com/r/Fantasy/comments/wlvfq4/hi_im_rasalvatore_and_this_is_my_ama/

3 Beğeni

İşte bu yüzden Drizzt’çiyiz. :metal:

1 Beğeni

Raistlin’i Drizzt‘i bölerdi bence :slight_smile: ama kendi de pert olurdu sonra…

Elric reyiz ikisini de döver :smiley:

1 Beğeni

Kinch Elric’i şamar oğlanı yapar…

1 Beğeni

Güldürerek öldürebilir tabii :joy:

1 Beğeni

:smile: Fantezi dünyasının en işe yaramaz ve güçsüz karakteri için Kinch’i aday gösterebilir miyiz? Tek yeteneği espri yapabilmesi.

Bu arada isos’un “bu hafta bitiririm sanırım” iddiasının gerçekleşme olabiliritesine (böyle miydi doğrusu?) ne ihtimal veriyorsun? :slight_smile:

1 Beğeni

Olabiritem hala yüksek. :smiley:

Bu hafta be zaman bitiyor? Daha vaktim var sanıyordum. :slight_smile:

2 Beğeni

Oo yüksek olabirite, sevindim. :slight_smile: Var var daha, Pazar akşamına kadar süre.

2 Beğeni

Düşündüm biraz da, cidden aklıma daha güçsüzü gelmedi. :smiley:

@isos81 Sathsday’e (haftanın 9. günü) çok var daha, yetişir bence (Olabiliritene biraz destek) :smiley:

2 Beğeni

E-book lara yeni kapaklar yapıyorlarmış;

4 Beğeni

Büyük düşünme kararı aldım. 38 kitabı ingilizce tekte bulursam paperback alacağım :slight_smile:

1 Beğeni

Biraz young adult havası var çizimlerde hocam. Drizzt ve Wulfgar mesela. Wulfgar’a da bak sen, yakışıklı. :slight_smile:

Benim için şu kapak hala bir numara.

9 Beğeni