Ben İstanbul’da 50. Yıl General Refet Bele Ortaokulundan bir öğretmenim. Uzun zamandır da KayıpRıhtım’ın sessiz takipçilerindenim.
Okulumuza bir kütüphane kurmaya çalışıyoruz. İstanbul’da olmasına rağmen dezavantajlı bir bölge okuluyuz. Destekler sayesinde akan tavan, kitaplık, masa, sandalye ve perde gibi şeyleri hallettik. Tabii bir kütüphane için en önemli olan şeye -kitaba- ihtiyacımız var.
Sevgili @Firtinakiran a sorduğumda Çalıpınar Köyü’ne yapılan kitap bağışından söz etti. Bize de destek olursanız çok mutlu oluruz. Karşılığında ben de çocuklarımızın kitap okuyan fotoğraflarını ve teşekkür mektuplarını paylaşırım
Sevgilerle…
Aşağıda bizim öğrencilerimizin yaşlarına uygun kitaplardan oluşmuş listeler paylaştım. Bunlardan olabileceği gibi 9-15 yaş aralığına uygun sizin okuyup beğendiğiniz kitapları da mutlulukla kütüphanemize koyarız.
İletişim:
Yıl General Refet Bele Ortaokulu
Esentepe mahallesi Pamuk sokak no:1 Kartal/istanbul
İlgili öğretmen 1:Esin Özbilgin
İlgili öğretmen 2: Yeliz Kayalı
Tel: 5321577745
Liste kabarık güzel bir kütüphane oluşacak. Haydi rıhtımlılar bir el atalım
Kargolar için okul adresi, alıcı ilgili hocanın ismi ve telefon numarası bilgilerini de paylaşır mısınız?
İlk cevap :)) çok sevindim. Bilgileri hemen paylaşayım.
50. Yıl General Refet Bele Ortaokulu
Esentepe mahallesi Pamuk sokak no:1 Kartal/istanbul
İlgili öğretmen 1:Esin Özbilgin
İlgili öğretmen 2: Yeliz Kayalı
Tel: 5321577745
Sadece beş kitap gönderebileceğim için kusuruma bakmayın.
On8 Kitap:
Uzakta
Vahşi Sürü
Var Mısın? Yok Musun?
Yokuş Aşağı
Z Yalnızlığı
Siparişleri adrese yönlendirdim. Kitapların hazırlanması ve gönderim durumlarını takip ediyorum. Değişiklikler olursa (Kitabın olmaması gibi.) sizi haberdar ederim.
Merhabalar ve herkese çoook teşekkürler. Bugün birçok kitap elime ulaştı. Yarın hepsini kütüphanemize yerleştirip paylaşacağım. Kitapları listeden ya da kendi sevdiğiniz beğendiğiniz 9-15 yaşa uygun kitaplardan gönderebilirsiniz.
Haydi rıhtım çocuklar okusun diye :))
Setin bir de güzel kutusu var. Sanıyorum sonraki günlerde bu seriyi kendime de alacağım. Hem çocukların okuma seyirlerinde bizim de yer almamızı, iz bırakmamızı sağladığın, hem de farkında olmadan beni böyle bir seriyle tanıştırdığın için teşekkürler
Esin hanım
Elimdeki kitap listesini gönderiyorum, uygun derseniz hemen kargolayacağım
Şipşak hayaller dükkanı 1-2-3, P.d. Baccalario, doğan egmont yayınları
Konuk değil baş belası, Christine Nöstlinger, Günışığı kitapliği
Lolipop, Christine Nöstlinger, Günışığı kitapliği
Curcuna evi, Christine Nöstlinger, Günışığı kitapliği
Hadi ama baba, Christine Nöstlinger, Günışığı kitapliği
İşte şimdi hapı yuttum, Christine Nöstlinger, Günışığı kitapliği
Pat Karikatür Okulu, Behiç Ak, Günışığı kitaplığı
Şapkada eriyen bay Karp, Cary Fagan, Tudem yayınları
Alice harikalar diyarında, Lewis Carroll, Türkiye iş bankası
Çalınan Taç, MarkTwain, Türkiye iş bankası
Gulliver’in gezileri I-II, Jonathan Swift, Türkiye iş bankası
Pıtırcık (4 kitap), Goscinny/Sempe, Can çocuk
Benim adım… Johannes Gutenberg, Luis Borras, Altın kitaplar
Son listedeki kitapları iptal etmek oldu. Kargolamada bir karışıklık olmuş: Fatura adresini kitap gönderi adresiyle karıştırmışlar. Kitaplar bana, fatura size yollanmış, maalesef.
Uzun süre şehir dışında olacağım için de kitapları teslim alıp, size geri kargolamam mümkün değil.