Rıhtım ailesi olarak doğaya çıkmak ister misiniz?

Zaman zaman forum içerisinde, zaman zaman da buluşmalar esnasında bir doğa aktivitesi yapma fikri ortaya çıkıyordu (İlk fikri ben ortaya atmış olabilirim).

2020 yılı döneminde bu düşünceyi artık hayata geçirelim istiyorum. Ön hazırlığı, planlaması gibi şeyler rahat rahat yapılabilsin diye erkenden yoklama yapayım dedim.

Elimizde iki farklı plan mevcut. Birincisi günü birlik doğa yürüyüşü. İkincisi ise çadır kampı. Kamp olayında servis gibi bir araç bulmak zor/pahalı olabiliyor. Şoförler kalmak istemiyor. Her iki etkinlik için farklı illerden katılım olacağını düşünürsek servis aracını doldurmak gibi bir problem mevcut. Kısacası yol işi olayın en önemli konusu. Geri kalanlar biraz teferruat oluyor.

İlk olarak ne tarz bir etkinliğe katılım daha fazla olcapını görmek için anket açıyorum. Daha sonra yol işine bakacağız ama yukarıdaki bilgiler aklınızın bir kenarında dursun.

  • Günü birlik doğa yürüyüşü
  • Çadır kampı

0 oylayanlar

1 Beğeni

İzmir’de olursa katılabilirim :slight_smile:

Gelin maraş antep gastronomi yürüyüşü yapalım, hem yiyelim hem yakalım :smile:

4 Beğeni

Şehir önemli bir konu, tabi her şehir kendi organizasyonunu düzenleyebilir.

Muhtemelen Bolu olur. En merkezi ve bu faaliyetlerin yapılabileceği uygun bir şehir. Tabi her bölge kendi etkinliğini de yapabilir.

3 Beğeni

Mesela Ankaralılar bisiklet ile Eymir Gölü turu atabilir :thinking:

Bisiklet için şöyle alalım; Kayıp Rıhtım Strava Bisiklet Kulübü

1 Beğeni

Tamamdır, teşekkürler :slight_smile: