@epiryanu Hocam bu Johnny B.,
Johnny B
How much there is to see
Just open your eyes and listen to me
Straight ahead a green light turns to red
Oh, why can’t you see, oh, oh Johnny B
Sözlerinin ait olduğu şarkıdaki Johnny B. mi?
@epiryanu Hocam bu Johnny B.,
Johnny B
How much there is to see
Just open your eyes and listen to me
Straight ahead a green light turns to red
Oh, why can’t you see, oh, oh Johnny B
Sözlerinin ait olduğu şarkıdaki Johnny B. mi?
Merhaba hocam, evet doğrudur
Size Orta Avrupa’da yaşayan Türkiye Cumhuriyeti kökenli insan sozlerini yazmak istiyorum, zaten biliyorsunuz.
Çok çalışıyosss biszz, Türkiye cennet ülke kıymetini bilin. Alamanya bitti, çocuklar orada okuyor yoksa geri dönecezz
Şaka şaka, ben de seviyorum Lovecraft’ı. Videonun altında “Indescribable” yorumunu görünce gülümsetti.
Yok artık. Hikaye doğruysa kütüphaneden aldığı kitabı satmış şimdi ucuza yenisini arıyor. Eğer yalansa (bence yalan) elindeki kitabı yüksek fiyata satmış şimdi ucuza yenisini arıyor. Bulsa onu da yüksek fiyata satacaktır. Adamın sahaf olduğu açtığı başlıklardan zaten belliydi ama bu resmen dolandırıcılık.
Sahaf olduğunu belli eden başlık:
Şapkamıza kötü kokular geliyor arkadaşlar…
Bu Memoliy benim koyduğum iki kitap ilanına da talip olmuştu. Şimdi burada görünce şok oldum. İyi ki bulaşmamışım… Bayağı da ısrar edip almamıştı sonra.
Dolandırıcının dolandırıcıyı ifşa etmesi… Çok ilginç günlerden geçiyoruz.
Hahaha, dolandırıcımız bile kalitesiz yav. Aynı nick’le site site gezip çakallık yapmaya çalışıyorlar.
15-20 tane kadar fake hesabı var sanırım.
Bir kısmını bilgilendirme yapmadan banlamıştık da virüs gibi mübarek.
Sırf bu adam ve bunun gibi insanların varlığından rahatsız olduğumdan forumdan ayrılmıştım. Kimseye bir şey de anlatamadım. Bir parodi yaşıyor gibiydik. Daha 1000kitapta da okumadığı ama aldığı kitapları işaretliyordu hey Allahım!! Bu gibi insanlar beni her yerden soğutuyor, şüpheci kişiliğim daha da pesimist oluyor .
Vay anam vay neler dönüyor forumda.
Şüphelendiğiniz bir durumda bayrakla işaretleme yapın. Biz gereğini yaparız.
Daha önce de demiştim yine diyorum; böyle kişiler bir yerde kendilerini belli ediyor eninde sonunda.
Bu da mi kitapdeposu??
Adam da biz de bağımlılık yaptı, onsuz güzel kitap entrikası olmuyor gerçekten
Kahve yapıyorum hemen olayı anlatmayın arkadaşlar
Oturup konuyu buldum, yarım saat dizi izler gibi entrika okudum. Uyuyacaktım oysa, içimde bir entrika meraklısı varmış demek ki.
Ne değişik dünya, insanlar iki kuruş para için neler yapıyor
Bu sürüngen foruma bir dadandı bir rahata eremedik arkadaş. Nasıl bir mahluksun yahu? Sosyal medyada siyasilerin ifşasını yapan örgüt lideri gibi mübarek.