Rıhtım Kamarası

ChatGPT’de şöyle bir prompt deneyebilirsiniz:

“Hakkımda bildiklerine dayanarak şu anki hayatım hakkında bir görsel yapar mısın?”

GPT’yi özelleştirdiyseniz ya da yeterince sohbet ettiyseniz, sizin hayatınızı bir görsel haline getirebiliyor.

Ve, işte benim sonucum!

Ayrıntılar çok eğlenceli. :grin:

:small_orange_diamond: Çeşit çeşit aletler, teleskoplar, mikroskoplar, onlarca kitap, kalem, kağıt, fırça… Müthiş. :telescope:
:small_orange_diamond: Bolca kitap. :books:
:small_orange_diamond: Astronomiyi sevdiğimi söylemiştim. Unutmamış. :milky_way:
:small_orange_diamond: Odanın dağınıklığına bayıldım. :crazy_face:
:small_orange_diamond: Türk bayrağının güzelliği… :tr:
:small_orange_diamond: Kediii… Kedoo… :heart_eyes_cat:
:small_orange_diamond: Bosna âşığı olduğumu fark ederek iki poster de ona asmış. :fleur_de_lis: (Atom simgesiyle ne alâka olduğunu anlamasam da… Dubioza Kolektiv’in Space Song klibi geldi aklıma.)
:small_orange_diamond: Duvara “Konya” yazıp asmasına güldüm. Yav insan -pardon- yapay zekâ Konya’yı simgeleyen bir şey, Mevlana Müzesi tablosu falan yapar. Direkt yazı komik olmuş. Masada da var. Evet, hobi olarak sağa sola Konya yazıp asıyorum.
:small_orange_diamond: “Kitap okumayı seviyorum”, “rock müzik dinlemeyi seviyorum” demiştim. Kitap (book) ve rock sözcüklerini birleştirip BOCK yapmış. Zeki çocuk.

Bazı saçma yerler var ama bu oda gerçek olsa yaşardım ben. Yapıyorsun bu sporu, GPT.

12 Beğeni