Rıhtım Kamarası

Üzerinde çalışma yapayım bakalım neler çıkacak.

1 Beğeni

Everest Yayınları’nın Postmodern Hesaplaşmalar diye bir serisi varmış. Belki birilerinin ilgi alanına giriyordur. Kidega’da şu an hepsi yüzde 50 indirimde. Belki kitaplığını da yapmak istersiniz. @fortknoxt @Strenergy

Bir de şunu buldum.

5 Beğeni

Eğer kitaplarınızı havasız kalacak kadar sık dizerseniz sararırlar.
Sayfaların birbirine yapışması da bundan kaynaklanıyor olabilir.

2 Beğeni

Kitapları streç filmle sararsak sararma yapar mı?

2 Beğeni

Bunu ilk defa duyuyorum.:sweat_smile:
Eğer böcek gibi kitaplara zarar verecek herhangi bir şey yoksa yapma bence. Sonucunda ne olur bilmiyorum.

Burada detaylı bilgilendirme vardı çoğu şey için.

Ben streçledim yaklaşık 7-8 aydır da öyleler bir sıkıntı yok. Fakat kitaplar birbirine çok yapışıyor haberiniz olsun. En iyisi kitap boyutunda poşet almak.

1 Beğeni

O zaman forumda yenisiniz muhtemelen, çünkü bu konu çok konuşuldu forumda :slight_smile:
Bilginiz vardır diye sormuştum sadece

1 Beğeni

Aslında streçi örnek verdim sadece. Ben de küçük boy şeffaf poşetlerden aldım ama henüz kaplamadım kitapları. Yukarıdaki arkadaş öyle yazınca streç, poşet gibi şeylerle kaplarsak sararma olur mu diye endişelendim bir an için :slight_smile:

1 Beğeni

Mini kitapları soran birisi vardı. Aradım ama kimdi bulamadım. Kidega’da şuna rastladım.

1 Beğeni

Kitap Fuarından yeni geldim. Fiyatlar çok yüksek ne yazık ki. Bir kitap bile almadım açıkçası. En güzeli İnternet üzeri ama ona da bütçemiz yetmeyecek yakında.

5 Beğeni

Ben arıyordum ama iki değil birnciyi arıyordum ben. Sadece tek bir sayfada bulabildim o da baya pahalı idi. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Genelde fiyatı bu civarda olabilir. Belki fuarlarda denk gelinebilir. Ya da dışındaki kutu mesele değilse tek tek de alabilirsin olmayanları listelersen eğer. :thinking:

1 Beğeni

Hem kutu için hem de istediğim kitapların çoğu ilk sette idi ama tuzlu gelince ve yakın zamanda alamayacağım için tek tek almaya başladım dediğiniz gibi.

1 Beğeni

Evet yeniyim :grin:. Takip edemediğim ya da bilmediğim şeyler var. Yetişmeye çalışıyorum :sweat_smile:.

1 Beğeni

Bu iki seri hakkında bilgisi olan var mı? Ikisi de uzun zamandır favori listemde ve girdikçe görüyorum ama neden eklediğimi bile hatırlamıyorum. Cam şato dex basmış ve o kapak çöpüm diye bağırıyor lakin diğerini bilemedim.

Ve hay klasiklerinin ciltli ve ciltsiz arasında ki fark nedir? Ciltli almayı düşünüyordum aldığım zaman ama bi’ fiyatlara bakayım dedim ciltsizin iki katından daha fazla fiyatı. 3 katı olan bile var yani. Kitap aynı kitap, bu ciltler altından mı?

2 Beğeni

Adres satırı yetseymiş teslim edilirmiş bence. :sweat_smile: Sabah sabah ne güldüm ya.

@GkiraraJ Hay klasiklerinde fark fiyat sadece. İçerik değişmiyor. Tabi kalın kapak olması vs. gibi şeyler de var. Ciltliler bana pahalı geldiğinden ben Hay tercih edeceksem ciltsiz tercih ediyorum. Tamamen tercih meselesi. Diğer serileri de göremedim şu an sitedeki görsellerde sorun var sanırım.

3 Beğeni

Yanlış hesaplamıyorsam Alfa yayınları kitaplarının fiyatlarında yükselme olmuş. Bazı kitaplarında yaklaşık yüzde 20 bazı kitapların da yüzde 6-7 oranlarında zamlanmış. Muhtemelen bir çok yayınevinde aynı durum var.

1 Beğeni

Bu ürün tahtadan mı acaba?

@Agape @sherlock007 teşekkürler.