Hocam daha önce de yazdım, karşındakine kendi fikrini empoze etmek istemiyorsan, hatanı görünce özür dileyebiliyorsan, argümana argüman ile karşılık verebiliyorsan tartışma faydalıdır. Ama amaç karşındakini alt etmek ise amacından sapiyor. Ben sizle konuşmayı seviyorum 
Bazıları var mesela, üst perdeden aklınca laf sokuyor. Üstün zekası ile gizliden mesaj veriyor. Ben onları ignore listeme çoktan almışım, onlara yazacak vaktime yazı deyip yazma zahmetine girmiyorum bile. Zaten kimseye faydası da yok.
Konumuza dönecek olursak, sizin de dediğiniz gibi forumu olduğundan daha iyi bir yere hep birlikte taşıyabilir miyiz niyetiyle yazdım. Gözlemimde hatalı da olabilirim, hatta büyük ihtimalle yanlış bir gözlem yaptım.
Bugün şirkette bir muhabbet döndü. Para toplayıp pasta sipariş ettik. Ben de işte pay sırasında biraz geyik yapayım dedim, organize edenlere daha fazla pay düşer dedim. Aynı apartman yönetimindeki gibi huzur hakkı olmalı dedim. Birisi dedi ki ben yönetimdeyim, huzur hakkını bırak aidat veriyorum. Ben de dedim ki iyiyi kötüye çekmeye gerek yok, kötüyü iyiye çekelim.
Neyse çok uzatmayayım, burası hepimizin. Hep birlikte, özen göstererek daha iyi yere taşımak hepimizin görevi