30 Ağustos’ta Ordu’da triatlon düzenlenecekmiş ve izleyemeyeceğim (katılamayacağım) için çok mutsuzum. ):
Çok bilinmeyen bir spor. Ama çok keyiflidir diye biliyorum ben. İzlemesi de katılması da. 
Öyle olacak büyük ihtimal hep hayalimdi yaşadığım şehirde böyle büyük bir organizasyona katılabilmek ama bu sene babamın izni dolayısıyla memlekete geldik ve kıl payı kaçırdım etkinliği.
Adınıza üzüldüm açıkçası. O çok isteyip katılmak istediğiniz şeylerin, hep sizin başka bir şehirde olduğunuz döneme denk gelmesi tam sitem edilecek bir durum.
Şöyle değerli bir link bırakayım, çeviri işlerine merak duyanlar bir göz atmak isteyebilir. ![]()
https://twitter.com/patakronik/status/1298573251032100864?s=20
Haftaya Pazartesi işe başlıyorum. Eskisi kadar aranızda olamayacağım. Daha doğrusu yine buralardayım ama şu son 2-3 aydır olduğum gibi değil de askere gitmeden önceki halim gibi olacak.
Bir de yeri gelmişken Kayıp Rıhtım Klasikleri şu konuya biraz ilgi gösterir misiniz ? Buradan güzel bir liste çıkacak ben güveniyorum.
Temelli ayrılmıyorsunuz sorun yok.
İşinizde başarılar şimdiden.
Kayıp Rıhtım Klasikleri şahane bir fikir arkadaşlar. Bu fikrin üzerine düşelim ve okuyup da beğendiğimiz kitapları yazalım. Beşli liste benim üzerinde düşüneceğim bir konu olacak .Kolay gelsin…
Delidolu Yayınevi’nin internet sitesine ben mi giremiyorum yoksa başkalarında da değişik bilgisayar dosyaları açılıyor mu? 
Bende de aynı durum oldu.

Yazarı onore etmek için yapılmış bir şey. Herhangi bir özel gün vs değil yani. 
Teşekkür ederim, ama doğum gününde yapmış olsalar daha mantıklı olurdu sanki. 
Lost izlemiş arkadaşlardan bir ricam olacak. Çok fazla bölümü var açıkçası tamamı ilgimi çekmiyor. Ama bir yandan da izlemek istiyorum sürekli. İzleyen birisi hangi noktada “bozmaya” başladığını söyleyebilir mi? Çünkü cidden 2-3 sezon izleyip tadında bırakmak istiyorum. Maksat hevesimi alayım.
Son sezon hariç tüm sezonları güzeldi.
Altered Carbon gerçek oluyor sanırım. Elon Musk, NeuraLink’in ilk versiyonunu tanıtmış.
Ben hepsini severek izledim. Sanırım her körün bir topal alıcısı oluyor.
Başlayın, sıktığı yere kendiniz karar verirsiniz. Beklentiniz zaten düşük olacağı için (bozacağı ön yargısı ile başlayacağınız için), bence sonuna kadar gitme ihtimaliniz var.
Sunumda Musk “Future will be weird” diyince farkediyorsunuz olayın nerelere gidebileceğini. Bizim neslimiz görmez muhtemelen ama 2020 sonrası doğanlar teknoloji de büyük atılımlar görecekler.
Bizim neslimiz de görüyor emin olun yazılım, donanım ve teknoloji dünyasında her gün büyük atılımlar oluyor. Elon Musk’da sunum da kurucu ekipten sadece 2 kişi kaldı ve yeni mühendislere ihtiyacımız var dedi. Onlardan birisi olmak için çabalamalıyız biz de.
Yayınevlerine yapılan eleştiri ve övgüler aşırı abartılı bir hal mi almaya başladı yoksa bana mı öyle geliyor?