belki konu dışı olacak ama buraya katıldığımdan beri dikkatimi çeken bir şey var. neden bir yazara ait nerdeyse bütün kitaplarını tek bir seferde satın alıyorsunuz? bir seri okuyorsanız ve ilkini çok beğendiyseniz bile ikinci kitapta “lanet olsun böyle seriye” deme ihtimaliniz ve okumak istememe durumunuz yok mu? yahut, seri değil de bir yazarın topluca külliyatını alıyorsanız, yine birkaç sefer birkaç kitabını beğenmiş olsanız bile geri kalan kitapların tümünden nefret etme ve ben bunları neden aldım deme durumunuz yok mudur? hani demek istemiyorum ama, bu, param var ve beğenmesem de arşivini bulundurucam durumu mu sizin için? yoksa beğenmeseniz bile gerçekten hepsini okuyor musunuz? çünkü açıkçası ölümüne taptığım nice yazar olmasına karşın, yine bu yazarların yazdığı bir dünya kitabı da beğenmemiş ve aldığım serilerini, birinci ciltlerini ya da kitaplarını elden çıkarmışımdır. ve hoşlanmadığım tek bir kitabın dahi kitaplığımda bulunmasından yazarın diğer kitaplarını ne derece sevsem de rahatsız olmuş ve o kitabı bir yerlere vermişimdir. sizin durumunuz nedir merak ettim.